![]() |
|
Kalorifer Radyatörü Değişimi Zamanı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 Saat 20:55 |
Merhaba arkadaşlar 2006 model 307 aracım 64 binde ve geçen gün kalorifer radyatörünü değiştirmek için parça siparişi verdim . Neden ve Nasıl ?
Öncelikle aracımda bir koku vardı ve günlerdir geçmiyordu . Klima temizleyici uyguladım ve koku kesildi fakat aynı zamanda Yıkamacıda taban halıları ıslanmıştır diye lastik paspaslarımın altına gazete sermiştim. Üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen gazete ve paspasım sırılsıklamdı . Tesadüfende servisteydim ve sordum . Onlarda incelediler ve kalorifer radyatorumde kaçak ortaya cıktı ve bu parcada arabanın ıc kısmından değiştiği ıcın içeriye damla damla su veriyormuş . Bununla bilriktede aracımın motor suyu seviyesinde büyük düşüş gözlemledik . Dediğim gibi aracım 64 binde 2006 model . Zamanı gelmiş parçayı değiştiricem 300 TL civarı bu parça işçilik hariç . Değişim sebebei ise zamanla deforme olması tıkanması vs vs . Sizinde aklınızda bulunsun arkadaşlar .
|
|
Enes
( Peugeot 307 Comfort Technoplus 1.6 110 PS Benzin + Lpg 2006/2 (makyaj)) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
4 senedemi bitiyomuş yazık pejoya ozaman arkadaş yaa
|
|
![]() |
|
lanope aynen katılıyorum. 95 model lada samaramın kalorıfer petegı hala saglam yanı :))) ama bu durum butun pug lar ıcın dusunulmeyebılır. arada bu tarz olan durumlarda bıraz sans oranıda olsa gerek herhalde. ama su bır kesınkı hıcbırseyın eskı kalıtesı kalmadı yanı... |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
valla aracım 10 yaşında ama böyle bi sorun yaşamadım şeytan kulağına dostlar çok paraymış yaww:)
|
|
![]() |
|
aman Allah korusun zaten. parasından zıyade cok aracta torpıto sokuluyor derdı cok yanı...
|
|
![]() |
|
eneslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 231 |
Valla biraz şans belkide yada gerçekten zamanıydı 4,5 yıl oldu Bilemiyorum artık =) her ne sebeptense
|
|
Enes
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzun zaman antirifsiz kullanıp birden antifiriz koyduysanız sorun ondan kaynaklanıyo olabilir.Zamanı gelmiş diye bişey söz konusu değil.
|
|
|
|
![]() |
|
ne varsa eskilerde var cem yeni ve komplex ne varsa problem
|
|
![]() |
|
Valla hiç antifrizi değişmemişti . Peki bu tıkanma vs olasımı yani sadece antifrizmi buna sebep olur ? kökteki sorun nedir ?
|
|
Enes
|
![]() |
|
Psh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
Bende bu sorun 160.000 de oldu. Ama bende radyatörden değil radyatörün contasından kaçırıyormuş. 5 liraya conta değiştirdik sorun bitti.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |