![]() |
|
206 xt ye gti tamponu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2010 Saat 20:35 |
mrblar 2002 model hb xt kulanıcısıyım.
gti tamponu takabilirmiyim? camurlukları deiştirmelimiyim??
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş ben taktım bi sorun yok sadece davlumbaz kısa geliyo onuda bi şekılde halledersın.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
200 250 lira bi maliyeti olur herhalde boya vs yani çıkma tampon bulursan.. bende düşünüyorum bakalım:)
|
|
![]() |
|
mrb ilgi için tşkler..
aracım 2002 yani 2004den farklı biliyorsunuz. sadece davlumbaz sa sorun deil gti davlumbazı alırım.
tamponu aldım ama dedilerki camurluklarıda deiştirmeliymişim tampon ayrık çirkin dururmuş...
2004de cıkan looklar da gti tamponu var ama camurlukları bizimle aynı. sedanlardada öle..
aklım karıstı
|
|
![]() |
|
aldım ben bantı ızgarası ve tampon ve sıfır orj.
350 lira
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Sis lambası aldım bende bugun 130 tl yarın taktıracam.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
hım hayırlısı olsun.. bende arabayı yeni aldım bastan aşşa sıfırdan yapıcam :)
ön arka gti tamponlar yeni tip farlar (valeo 2004 üstü orj)
arka stoplarıda yeni aldım..
ses sisteminide tamamladım.
yazın komple kaporta boyaya sokucam rengi solmuş guneşte 2002 model 60binde arac..
ahh bayandan biir daha arabamı alırım asla :((
|
|
![]() |
|
buarada 1,4 xt bva automotic arac.
komsumda look jantları varmış onlarıda aldım ama saxo2 jantı takıcam.
arac donanım olrak yagmur far sensöru..sanruf sis far motorlu ısıtmalı ayna 4 airbag abs esp var.
acık gri mavi gibi 60 binde ve 12 bn lira :)))
ama yatmış :(
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
sislerim var uyum sağlar büyük ihtimalle ama ızgara boya vs gerçekten çok uygun almıssın:) sadece tampon boyasız 200 lira civarı çünkü:)
|
|
![]() |
|
ama aklımda tek soru var 2002 xtye gti tamponu olucakmı uykularım kacıo |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
valla çamurluların değişmesi konusu bana çok saçma geldi ben uyum sağlar diye düşünüyorum.. zaten bu işlemi yapan bi çok arkadaş var ben tecrübe etmedim ama kısa sürede tecrübe etmiş bi arkadaş sorunu cevaplıycaktır..
|
|
![]() |
|
umarım cvplar.. gtiların tamponalrı farklı oyuzden herkez bişi söluor. kısmet artık olmadı camurlukta alıcaz
|
|
![]() |
|
:) çamurluklar değiştirilir mi öyle tampon takmak için falan :)
|
|
![]() |
|
uyum sağlıyormuş hiç tasalanma boşuna;) iyi geceler..
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
çamurluklar uyum sağlıyor fakat sislerin uyum sağlamaz
|
|
|
|
![]() |
|
neden hiç dikkatimi çekmedi farklımı sisler?
|
|
![]() |
|
eğer öyleyse bu iş oldukça pahalıya mal olcak gibi gözüküyor.. laguna lip mi taksam sadece hiç tampon değişme olayına girmeden :)
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
gti nin sis farlarının camı bombelidir dikkat ederseniz farkı anlarsınız
|
|
|
|
![]() |
|
hımmm evet gördüm şimdi çok teşekkür ederim saolun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |