![]() |
|
antifriz kacagi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melih ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2010 Saat 10:05 |
Hayırlı gunler arkadaslar 2 hafta once 206 aracıma 3 lıtre antifırız koydurdum 2 gun sonra sanırım kalorifer kutusunun yanında ıslaklık vardı usta baktı vida falan takti bı kac gun sonra paspasın altı doseme tamamen ıslak oldugunu farkettım kacak cok az devam edıyor bu kacaklari gıderecek bildigınız veya onerebılecegın bı cozum varsa cok sevınırım konsolu sokturmek ıstemıyorum |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne kadar saglıklı olur bılemıyorum ama radyator kacak tıkayıcı olarak kullanılan urunler var. sogutma sıvısına eklıyorsun. egerkı kacak cok buyuk degılse tıkıyor. kullanmayı dusunursen kalıtelı bır markanın urununu al. mesela würth gibi. uzerınde "radıator stop leak" dıye de yazabılır... hanı tavsıye edıyorum mahıyetınde soylemedım sadece baska bır cozum olsun dıye dıle getırdım...
ama bundan once kacagın oldugu yerı ıyı bır kontrol etmelısın. belkı kelepce gevsemıstırde kacırıyordur. sıkılır duzelır vs. basıt bır sey ıse bosuna tıkayıcı almıs veya sokturmus olabılırsın... Düzenleyen cecoli - 24 Aralık 2010 Saat 10:32 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |