![]() |
|
206 GTI KODU YARDIM.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 13:45 |
arkadaslar aracimin teyp kodunu bulamiorum...aku kutup basini cikardiktan sonra teyp kodu istior aracimin orjinal teybi..sase numarasi VF32CRFNF41187827 YARdim edenlere tesekkurler simdiden...
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guncel
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yetkili servisten bu kodu ücretsiz olarak temin edebilirsin.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dostum servicebox dan baktım aracının şasi nosu ile ama bulamadım istersen servise bir uğra
|
|
![]() |
|
9640940980 dostum biraz kurcaladım servicebox dan bunu buldum dene istersen
|
|
![]() |
|
sifre 4 haneli olmasi lazim ama..
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
arkadaşım bilmiyorum radyo kısmından bu çıkıyor istersen bunların içinden dene ben bukadar yardımcı olabiliyorum kusuruma bakma şifre kısmında telekodlanacak kısım yazıyor servis kodluyor demekki aracının kitapçığı varsa birde ordan bak yada google dan arat peugeot gti teyp code diye
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |