![]() |
|
Angel farım su alıyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2010 Saat 22:15 |
Angellarım hafif su almış ama sadece buğu yapıyor. damlacık bile ıslaklık yok. o hafif buğulanma bile canımı sıkıyo. arkasındaki havalandırmalarıda açtım. daha fazla olmaz umarım. kışı atlatamayacak kadar su alırsa orjinallere dönüp havalar ısınınca Angellara silikon çektikten sonra takarım.
Bu durumla bu havalarda karşılaşan varmı diye bir sorayım dedim.
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı şekilde benimkiler de buğulanıyor tam sinyallerin olduğu köşede toplanıyor genelde.. ve damlacık yok sadece buğu.. tekrar söktürüp slikonlatmakta istemedim açıkçası.. fk depo buğu yapmaz diye aldım bikaç gün oldu daha takalı ama yapıyomuş.. umarım vardır bi çözümü..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benımde bıldıgım kadarıyla ıcerısı havalanmazsa buhar yapar... egerkı buhar yapıyorsa kapagına bır delık acsanız acaba nasıl olur???
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
bence tam tersi hava alırsa buhar yapar yani soğuk havanın içeri girmesiyle buhar oluşur..
|
|
![]() |
|
pekı oyle ıse neden farların yada sıs farlarında delıkler bulunur???
|
|
![]() |
|
ınternette arastırdımda benım soyledıgımı dogrular nıtelıkte yazılar okudum. farın ıcınde havalandırma olmaması gıbı nedenler yazıyor. ıcı havalanırsa ıc dıs ısı her zaman esıt olacagından bugu olusmaz.
|
|
![]() |
|
dikhoron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
ii de nerden delik açacağız .. bi yerden açarız iicene su alırsa kısa devre bişe yapar ne bilim .. bilmem anlata bildim mi
![]() |
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Delik tünel vs.. amele işlerinden bence kacının :) Isı tabancasıyla açıp yenıden mastik silikonla yapıştırın. Hemde tecrube olur eger becerebılırsenız bı arada orjınal farlara karartmada yapabılırsınız :) Hadi kolay gele..
|
|
![]() |
|
dikhoron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
ısı tabancası nerde bulunur .. yani ben kendim beceremem gibi geldi de ondan .. belki beceririm de ısı tabancası yok :D .. elektrikçiye mi gidelim .. yoksa ..
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
![]() |
|
3-4 mm lık delıgın herhangı bırseye zararı olacagını sanmam ama yınede tercıh sızın...
|
|
![]() |
|
ayrıca farın camını ısıtarak acıp kapatmak basıt bır ıs degıl. herkes yapamaz becerıklı elde yapılması gereken bır ıs...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |