![]() |
|
(Acil Yardım)307 marş sorunu!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2010 Saat 21:14 |
İş güç... Mesaj yazmaya zaman bulamadım. Olay aküdenmiş arkadaşlar. Değiştirdim, düzeldi. Bu arada - kutup başıda akünün kusması sonucu oluşan oksitten kullanılmaz hale gelmişti, değiştirdim. Orjinalliği gitti tabi ama olsun artık.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
ugur ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesinlikle akün bitmiş başka bişe ile uğraşma o ses akü uyarı sesi akü zayıfken marş basmaz.
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
otomatik araç istensede vurdurulmaz çalışmaz zaten bence aküden kaynaklı problem gibi
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sakın vurdurma aracı dostum. senin problemin kesinlikle marş motoru tamiride mümkün
|
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
araç otomatik olduğu için vurduramazsın. airbag s-belt emliyet kemer uyarısıdır. dikkate alma. soğuk havalarda akü problem çıkartır. başka araçtan takviye yapmayı dene. muhtemelen çalışacaktır. |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
airbag default yazdı mı hiç
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
marş motoru olabilir... Çalıştırmak için tek şansın vurdurmak... Oda iyi bişey değil... Teyp çalışıyormu birde marş yaptığında gösterge ışıkları gidip geliyor mu?
|
|
![]() |
|
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugün bir sonuç alamazsam yarın yetkili servisi aramak zorunda kalacağım. Banada en yakın yıldırım oto. Bakalım kaç yüz tl sıkıştıracaklar motora :( .
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracım 2006 model 307 comfort otomatik vites. Marş yaptığımda motor dönecek gibi gırt gırt ses çıkartıyor ama marş almıyor. Aşağıdaki videoda o ses ikaz sesi yüzünden duyulmuyor. Ekrandada hata mesajı var ama emniyet kemeri veya airbag diyor. Sanırım alakasız bir uyarı. Akü bitti desem, farlar vb. şeyler normal çalışıyor. Bana en kısa zamanda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
http://www.youtube.com/watch?v=r57JIHOohKc |
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |