![]() |
|
termostat sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 Saat 22:37 |
bugün aracın termostatını değiştirdim eskiden hararet 80-90 arası geziyodu sadece rampada 90 a çıkıyordu şimdi yeni termostatla 90 a çakıldı düzyolda rampada sıkıştırınca 105-110 arası oluyor 90a geri düşüyor anlamadım gitti 2lt de antifriz eklendi
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taktıgın termostat nasıl orjınal mı degısık bır urun mu? derecesı farklı olabılır mı acaba?
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
cem hocam orjinal termostatı taklıdı yetkili serviste eski termostatı bi hayli yıpranmış o da elimde eskisi orjinalmi bilmiyorum da france ibaresi var derecesi yazmıyo müşürlerde bi problem olsa eski termostattada sorun olurdu diye düşünüyorum fan açıyo araç ama anlamadım ustada normal sıcaklık bu 110 a çıkabilir rampada sıkıştırıldıgında diyor anlamadım valla
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
206 ların fan sıstemlerı ıle ılgılı detaylı bılgım yok. fanları kacta acar kacta durur bakmak lazım. mesela kendı aracım 97C de fan calısır 90 C de durur. aracı aldıgımdan berı boyledır. termostatta degıstırdım musurde degıstırdım yıne aynı...
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Antifrizin etkisi olabilir.
|
|
![]() |
|
bence antıfreeze ın etkısı olmaz dıye dusunuyorum. cunku antıfreeze dedıgımız sıvı sadece donmayı engeller. ısı ıle alakalı bır etkısı olmaz. ornegın 90 da acan fanın 100 de acması gıbı bır durumu yaratmayacagı dusuncesındeyım.
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
onur bende 206 var bakım sırasında antifirizde değişti sıcaklık normalin üstünde seyrediyor. 206 termostadları 92 derecede fan açıyor. ama benimki artık kullandıkca eskiye dönüyor. 80 - 90 arasında seyrediyor gene. antifirizin etkisi olur diye düşünüyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |