![]() |
|
araca ruh giriyor ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 Saat 21:29 |
son 1 aydır arac duz yolda gıderken birden gosterge gıdıyor (km)ve arac sankı nos basmıscasına bir tepkime verıyor gaza bastıgım taktırde hatta gaza basmadıgım zaman bile en ufak ayagımın oynamasında arac one atılıyor bazende air bag simgesi yanıyor bunu yaparken cok garip bu oldugu zaman bir kere gazı sonuna kadar kokledım arac cok cabuk hızlandı vites 3 de 4000devir dedıgınde devirden kesıldı gitmez oldu normalde 5000e kadar yolu var sonrada 30sn 1dk ıcınde tekrar arac aynı hızlanmasına donuyor gosterge gelıyor sızce sorun ne olabılır?
|
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınızın modeli ne
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
transformers gibi olmuş desene geçmiş olsun dostum çok ilginç |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
sorun basit RUH GİRMİŞ :P :D ( beyin gitmiş kardeş )
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede beyin cortlamış
Düzenleyen phaselispa - 09 Aralık 2010 Saat 22:00 |
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
büyük bi olasılık beyinle alakalı bir sorun var ikitelli de citroen memet diye biri var adam özellikle beyinle ilgili sıkıntıları yok ediyor
|
|
![]() |
|
Japon ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
2006 206hdi model beyinde pahalı heralde bir araştırayım
|
|
![]() |
|
400 gibi bir fiyat heralde bılgısı olan varmı?
|
|
![]() |
|
aynen ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
desert197 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı desert197
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar benim araçtada yolda giderken araç stop ediyordu ibreler sapıtıyordu.
Peugeot yetkili servisine gittim allahtan iyi bir ustaya denk geldim araçtaki sigorta beyninden ateşleme bobinine kadar bir çok parçayı değiştirerek hatayı buldu.Sorun beyinden fakat serviste 2000 liraya patlar dedi usta.Bostancı sanayide beyinle uğraşan arkadaşına yönlendirdi.206 ların beyinlerine tamir işlemi yapılmıyor yenisyle veya çıkmasıyla değiştiriliyor.
Bostancıdaki arkadaş çıkma beyin alacağız dedi.Şansıma sıfır beyin bulduk çıkmacıdan(seri numarası tutuyordu ve yurtdışından gemiyle kaçak olarak getiriliyormuş).Beyine 500 lira kodlamasınada 100 lira vererek servise 2000 lira vermekten kurtuldum.Araçta hiç bir sorun kalmadı.İsteyenlere arkadaşın numarasını verebilirim.
|
|
2004 206 HDI X-LINE
Şile/İSTANBUL |
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
![]() |
|
![]() |
|
beyın ısı sakaya gelmez. bazen tamır yapıldıgında olmadık yerde tık bır arıza yapıverıyor bu sefer sıkıntı cıkıyor. rıske edıp etmemek kısının tercıhıdır... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |