![]() |
|
206 İÇİN TEK SATIR EKRAN SATILIKTIR,SORUNSUZDUR... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 Saat 18:38 |
|
2006 model 206 1.4 hdi feline aracıma yol bilgisayarı yaptığım için boşa çıkmıştır ilgilenenlere duyurulur
sorunsuzdur orjinaldir fiyat 85 tl isteyene get açılır.( FORUMDAN ARKADAŞLARA ÖZEL) tel: 0533 362 8069
resimler;
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Düzenleyen LANOPE - 24 Aralık 2010 Saat 19:52 |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
GTI olurmu.
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlı satışlar.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
|
olur sanıyorum kardeşim neden olmasın kaç model araç üstündeki kaç satır
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
hayırlı satışlar
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
|
teşekkür ederim dostum
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
gti a uymaz malesef..2003 ve sonrasına uyar.
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
UZMANI YANITLADI İŞTE :)))
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
yok canım abartmayalım..bildiğim kadarıyla.
![]() |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
İYİDE ÖZGÜR BİZİMKİLERE GTİ 3 SATIR OLUYORDA ONLARA NİYE OLMUYOR ONU ANLAMADIM BEN
|
||
![]() |
||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
bence yanlış yapıyosun, satma derim ben...
|
||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
||
![]() |
||
|
iyi satışlar
|
||
![]() |
||
|
2003 ve üstü gti ekranları oluyor bizimkilere..
arkadaşınki tahminime 2003 altı.onların ekran farklı |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
sen tek satır diye değiş bence başlığını..tek satır geçer bu ekran çünkü.
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
aslı 2 satırdır bunun zaten farketmez ki tek satır 2 satır forumdaki herkez biliyor resimde var zaten
orjinal peugeot 206 2006 model feline dan çıkma ekran
|
||
![]() |
||
|
ok,dediğin gibi olsun.farketmez.resim var dediğin gibi
![]() |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
|
dostum şuanda boşta ben 3 satır aldım o yüzden satıyorum niye öyle dedin ki ??
|
||
![]() |
||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
tek satır bu ekran anlamadığım bi olay benim 206 panaromıcte aynı ekran war ama sıcaklık derece göstergesi yok
![]() |
||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
||
![]() |
||
|
dostum benim araç feline , felinelarda sıcaklık müşürü orjinalde oluyor o yüzden sıcaklığı gösteriyor çoğu modelde yok diye biliyorum ama kafana çok takıyosan sanayide iyi bi usta bulursan 20 tl ye seninkide gösterir benim araçta orjinalinde var.ayrıca tek satır 2 satır falan çok da farketmiyor resimde gördüğün gibi ekranın kullanım alanı 2 satırdır o yüzden 2 satır diye geçiyor peugeot fransada az biraz fransızcam var o beni yanıltmıyorsa 2 satır çok da önemli değil dediğim gibi resim de koydum
sorun yok yani
|
||
![]() |
||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
yarın arabanı sattığında 3 satırı sök tek satırı tak yerine, 200 aldıysan 3 satırı 200 e satarsın. zaten kıtlık var 3 satırda. aracını satarken fiyatı 200 tl arttırmaz yol bilgisayarı, ama ayrıyeten satarsan para eder. benim kişisel fikrim. 3 4 yılda saklayamam da diye blirsin.
Düzenleyen phaselispa - 10 Aralık 2010 Saat 02:22 |
||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |