|
307 XS 3 Kapı Xenon Ön Farlar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dikhoron
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 Saat 14:36 |
Arkadaşlar benim xenon farlarım vardı .. ancak bayramda bi kaza yaptım ve sağ farın tırnakları kırıldı .. farı değişmek zorunda kaldılar ve orjinal fara döndüler .. farın ampüllerinde falan sorun yok hem sağ hem de sol için bana dışı lazım yani tırnakları ve camı diyeyim belki tam açıklayamadım ama sol taraftakinin bi tırnağı da önceden kırılmıştı daha arabayı almadım servisten farlara bakayım bi kaç resim çeker size de gösteririm .. ya da xenon farında bi sıkıntı olan kişiye de satabilirim içini yani .. ya da başka fikri olan varsa bana yardımcı olsun teşekkürler ..
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
dikhoron
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu arada farlarım merceklidir .. sağ far camında bi çatlak vardı ..
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
oncelıkle bır tanısma konusu acman gerektıgını hatırlatır hosgeldın derım. ayrıca gecmıs olsun...
|
|
dikhoron
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla siteyi daha çözemedim bile .. açtığım konuyu bulana kadar canım çıktı teşekkür ederim hoş buldum .. ben erhan .. aracım Peugeot 307 1.6 XS 3 kapı .. harita mühendisiyim .. Ankarada yaşıyorum ..
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |