![]() |
|
aracımın yakıtı sizce normalmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kizilhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1976 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2010 Saat 12:18 |
merhaba arkadaşlar aracıma genelde 100 tl lik benzin alıyorum ve bu benzinle ancak 230-240 km gibi yapabiliyorum maksimum aracım genelde gunde yaklaşık 15 km yapıyor bır kısmıda yoğun trafikte aracım triptonik vites 1.4 motor 100 tlye yaklasık 26 lt benzin oluyor buda 100 km 1.5-11 lt demek bana bu yakıt çok fazlaymış gibi geliyor bilgi ve yorumlarınızı rica ediyorum teşekkürler.
|
|
206 x line 2004 otomatik benzin bağımlısı
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracim 307 SW 1.6 benzinli ve agirlikli sehir ici olarak 7 litre/100 km yakiyor. Sizinki 1.4 motor oldugu halde 11 litre yakmasi anormal. Bakimlarini yaptiriyor musunuz? Filtreler en son ne zaman degisti?
|
|
![]() |
|
kizilhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1976 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
![]() ![]() ![]() ![]() |
bakımlarını aracı aldığımd0 80000 km de yaptırdım.
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Biraz daha detayli bilgi vermeniz gerekiyor. 80 binde yaptirdiniz ama su anda aracinizin kilometresi kac?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
85000 de bujiler harıç motor bakımı yapıldı
|
|
|
|
![]() |
|
Çetinler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
arkadaşım bende birkaç ay önce 1.6 ford focus vardı 100 tl lik benzinle 270-280 km yol yapıyordum,senin araba 1.4 ve sen akçması için biraz gaza yüklenirsen elbette daha fazla yakar,aracın 30-40 km daha az yol yapıyor ama bana kalırsa bu hem triptonik oluşundan hemde senin devirli kullanmandan kaynaklanıyor.
|
|
Peugeot 206 look 1.4 dizel
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
aracı ekonomik kullanıyorum oylegazada fazla basmıyorum 1.6 dan dah fazla aykıt yakıyor hiçbirşey anlamadım nerede problem bilemiyorum
|
|
|
|
![]() |
|
Peki bakim yaptirdim derken filtreler felan degisti mi? Yeni olarak degistirdiklerini de yazabilir misin?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
hava filtresi benzin filtresi triger kayısı yağ folen filtresi yağ filtresi yani motor bakımı yapıldı
|
|
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Bir arkadaşımda da böyle bir durum söz konusu... lpg taktırdı yine aynı.... araçta otomatik ve aynı model...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çok yakıyor ya
|
|
![]() |
|
erk ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Aracın lastik ölçüleri nedir 240 km'nin ne kadarı yoğun trafikte geçiyor?
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
aracınız çok yakıyor benim 1.4 8v 206 50 tl lik benzinle karışık kullanımda 190 km yapıyor. sanırım triptonik olması bu yakmada önemli rol oynuyor.
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
bence normal baniö corsa vardı 2001 model 1.4 kmde 350 tl yakıyordu karışık şehir içi 430 yaıyordu
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
normal bi problem yok benim arabada öyle otomatik oluşu benzin fiyatları kısa mesafe kullanışı gayet normal değer bende benim araba bmw den fazla yakıyor diyorum tii ye alıyolar
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
bukadarı normal değil yandım vallahi
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sat dizel al kurtul
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
evet dizelde yarı yarıya kar edersin
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
otomatik vites 206 çok yakıyo.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
katılıyorum.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |