![]() |
|
EIBACH mı Vogtland mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 Saat 17:43 |
bugün arabanın arka sol jantdan gelen bir ses için sanayiye gittim
arka iki amartisörün değişmesi gerektiğini söyledi amartisörler görev yapmıyormuş ayrıca önlere de baktı ön yayların kesilip düşürüldüğünü fark etti şimdi amartisör siparişini verdik monreo gazlı amatisör takılacak acaba ön helezon yaylarıda değiştireceğim bu iki markadan hangisini tercih etmeliyim? EIBACH mı Vogtland 3.5 cm lik bu yaylardan kullanan varmı hangisi daha iyidir |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben Eibach kullanıyorum ve hiç bi sorunla karşılasmadım tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
eibach biraz daha sert vogtland daha yumusaktır. ama eibach iyidir.
araç tam yay değeri kadar düşsün dersen coil-ex marka bakabilirsin. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
06cnk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Ben Eibach kullanmıyorum kesinlikle muhteşem vogland kullanan arkadaşlarımda var onlarda çok memnun ikisinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz,sıkıntı çıkarmaz
|
|
Her Yiğidin Gönlünde Bir ASLAN Yatar
|
|
![]() |
|
4kr3p ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
EIBACH |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
eiback kullandım memnun kaldım çokta yumuşak değildi hani 5 cmlik sportlinedi.. hevesinizi kırmak istemem ama 3.5 luk yaylara okadar para verilmesi sanki havaya atılmış gibime geliyor
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
HUN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
eibach
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
eibach vogland aynı hemen hemen ıkısıde olabılır.
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EIBACH
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |