![]() |
|
Arka Stoplara Flm çektirmek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2010 Saat 02:49 |
arkadaşlar 106 ve 206 arka stopları göz gibi biliyosunuz.ki bu 106 da daha tatlı duruyor orjinal rengi kırmızı ben siyah film çektirmeyi düşünüyorum.vizede sorun yaşarmıyım birkaç araçta gördüm çok tatlı duruşu var. Fikirlerinizi bekliyorum.....
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bıldıgım kadarıyşa muayenede sıkıntı oluyor. aracın stopları tamamen orjınal renkte olmalı. bence boyle bır uygulamaya gırme. yakın sure evvel bır arkadasımın acının stop lambaları ustunde sadece sınyal kısımlarını ve camurluklardakı yan sınyallerınıde sıyah stop boyası ıle boyamıslar. muayenede gecmedı. bende bu boyayı neyle cozerım dedım. daha once boya sokme ısınde kullandıgım hıdrolık aklıma geldı. fren hıdrolıgı boyayı cozuyor yumusatıyor. o sekılde temızledım ve taktım. olay bıttı...
mesela bazı arkadaslar on veya yan sınyallerın ıcıne farklı renkte ampul takıyorlar. bunlarda gecmıyor. orjınal rengı olmalı. buna da amber rengı dıyorlar... Düzenleyen cecoli - 08 Aralık 2010 Saat 09:08 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |