![]() |
|
206 + Angel. Geliyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2010 Saat 15:50 |
Merhaba arkadaşlar. Şu Saat İtibariyle Pejoyu Aradım. ve 206 + angel far sordum. mart sonuna doğru cıkacakmış ilgilenenlere duyurulur. Şahsen Merakla Bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlısı olsun yaw 207 envy jantı gelecek dediler banada 5 ay oldu kardeş pekde umutlanma
|
|
![]() |
|
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
kardeş ankaradayım ben. belki erzurum oldugundan gelmemiş olabilir.
|
|
![]() |
|
samsundanda haber bekliyorum fiyatta veremiyorlar nasıl iş anlamıyorum ki
|
|
![]() |
|
sonucta cıkacak ya :D yeter. sağlam olsun da :D
|
|
![]() |
|
bro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2010 Konum: Ören-İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Orji angel mı? 206 plus için değil mi? Fiyat ne olur acaba? Orjinal araca Xenon takmıyormuş servis ve takarsanız garanti bozulur diyor
![]() |
|
http://www.stichtingmilieunet.nl/andersbekekenblog/wp-content/uploads/2010/09/Peugeot-EX1.JPG">
36 Years Old , O Rh + |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mükemmel haber bu dostum.. Şubat ayından berı bunu beklıyorduk... Ağzına sağlık Pedalına kuvvet :)
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Ya dostum Mart sonu demıstın :)))) aralıktayız ama daha cıkmadı :) bende yazıyı sımdı tekrar okudum da jeton dustu :))))
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
ben 206+ araçlara 207 angel farların uyduğunu duymuştum. eğer uyuyorsa ve garanti korkunuz yoksa takabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Servise sordumuştum ben 207 farlari uyuyor mu diye olmadigini söylemişlerdi.uysaydi orjinal 207rc farlarini takacaktim.
|
|
![]() |
|
mesut kardeş 2011 Martta Gelecek :D. evet 207lerin angeli uyarmı diye sordum uymadıgını söylediler banada. bir sürü plan var hepsi angel'i bekliyor :D bi anda yapıp cıkaram hepsini.
•206 RC Jant (BEYAZ BOYALI) •206 + Spoiler •Sisler 30.000 Xenon, Farlar 10.000Xenon •Arka ve ön Tampon Beyaza Boyama (Gövde Rengi. Araç Beyaz Yani) •Gösterge Etrafındaki, Havalandırma Kanallarının Nikelajı •Ön Tampon Beyaz Led Aydınlatma (Ağız Şeklinde Gibi), Ön Tampon ince Çizgilerin Nikelajı •5 numara Siyah Cam Filmi biraz Sıkıntılıda Olsa 5cmlik yaydüşünüyorum ama emin değilim |
|
![]() |
|
Az kaldı mart a ne kaldı kı sunun surasında... hayırlısı olsun emin. umarım cıkar da guzel guzle bakımlarını yaparız araclarımızın :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Haydi Gözünüz aydın Kulaklarınız manisa
![]() |
|
![]() |
|
<zaaaaa :)) knaka gorusemıyoruz farkındamısın :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Dogukan_3002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Konum: 1 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dogukan_3002
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geldimi beyler haberi olan var mı kaç para olursa olsun alıcam =) hiç bi yerde yok sormadık yer kalmadı ayrıca 207 farı olmuyo
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() |
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |