![]() |
|
Tek Satır ekran arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gürcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1972 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2010 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2010 Saat 19:20 |
arkadaşlar 206 HDI 1.4 aracıma tek satır ekran arıyorum.elinde olan varsa veya nerden temin edeceğim konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Forumda aradım ama bulamadım.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş ben ekranı değiştiriyorum 3 satırlıyla tek satır boşta kalıcak 1 hafta beklerim diyosan benden çıkanı sana vereyim orjinal aracımın üzerindeki ekran hiçbir sorunu yok tamamen zevkten değişicem haber beklyiorum bende aracım 2006 model 206 hdi feline
|
|
![]() |
|
gürcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1972 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2010 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
fiyatta anlaşırsak olur tabi.ne düşünüyorsun.
|
|
![]() |
|
kardeş özelden attım fiyatı |
|
![]() |
|
BERKAN ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
elniizde başka varmı ekran ya bana da lazım
|
|
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|
![]() |
|
gürcan42 arkadaşımıza söz verdim kardeş başka yok
|
|
![]() |
|
BERKAN ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
tmm teşekür ederim yinede..
|
|
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|
![]() |
|
ekran işini hallettim arkadaşlar teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |