![]() |
|
307 1.4 hdi bilgi edinme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2010 Saat 18:50 |
Konuyu doğruyu yere açmadıysam öncelikle özür dilerim arıza olduğunu düşünmediğimden buraya açtım konuyu sadece bilgi edinme amaçlı açtım.
2004 model 307 1.4 hdi aracım bagaj tam dolu ve 4 kişi var araçta aracı ben kullanıyorum ve düz yolda 170 km/h geçmiyo fazla sıkıştırmadım bu hıza ulaşmak için gaza birden abanmadım ve yaklaşık 80 - 90 km sonra bu hıza ulaştım bu hızdan sonra ne devir saatinde bi kımıldama var ne de km saatinde öyle sabitlemiş gibi gittim yolda dikkatimi çekti normal mi bu sizce aracın çekişide gayet normal geldi bana sadece aklım takıldı 170 km/h geçen varmı (210 ibre cezbettide ![]() Aracımdan gayet memnunum sadece meraktan soruyorum 1.4 olmasınında etkili olduğunu biliyorum dedim ya sadece merak Ayrıca boşken aracımın arkasından gelen anlamsız lak lak sesleri tamamen kesildi okadar çukura kasise girmeme rağmen acaba bu araçla yüklüykenmi dolaşmak gerekiyo ![]() |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 kullanan arkadaşlar daha net bilgi verecklerdir ama bence gayet normal sonuçda 1.4 motor harikalar beklemek lazım (yanlış anlaşılmasın) bence hızı gayet makul
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
lostlover ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lostlover
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de 106 quicksilver var motoru 1.4 75 hp ve 5 kişi 170 km/h rahatlıkla yapıyor 190 ibre olduğu halde :) bence motora göre gayet normal bi hız :)
|
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
aracın dolu olması seslerin kesilmesinde tabi önemlidir,ancak umarım bu hız denemesini sadece meraktan yapmışsınızdır,nihayetinde araçta 4 can taşıyormuşsunuz.bence 1.4 olduğunu ve ağır olduğunu düşünürsek normal gibi.keyifli forumlar
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benim ibrede 220 ama benimkide aynı 170 i geçmiyo gaz pedalında yer var ama daha gitmiyor benim aklıma elen de aracın verilerine göre zaten son hız 160 küsür ya okadar yada serviste kapatılıp açılan bi olay olabilir okdar hzıada hiç gerek yok hele araba doluyken allah korusun kurtuluş hiç yok
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
hocam diyosunki bagaj full araçta 4 kişi var (min 70 kg olsa 280 kg) daha ne olsun :) napsın bu araba daha 1.4 70 beygr yapablceğini yapmış :)
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
arac yapa bilecegi hizi yapmis daha fazlasini beklemek ayip olur :)
keyifli forumlar |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
![]() Uploaded with ImageShack.us Araçta 4 kişi olmadan bagaj yüklü hali bu haklısınız bundan fazlasını beklemek dediğiniz gibi ayıp olur ![]() |
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
normal gibi hem yükde varmış bende 190 km gördüm ama daha gaz var gibiydi galiba 200-205 km gibi gider en fazla
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
şefim bende 2007 307 comfort 1.6 var. 5 kişi + yük. istanbuldan bi çıktık yaklaşık 5 km içinde 180 10 km oldumu olmadımı bilmem ama 200 ü gördü sonra yol kasisliydi gazı kestik daha çıkardı ama çünkü ibre sürekli durmadan yükseliyordu.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ohhh maşşalah :))) bune dostum şu halde aslandan başkasıda basmaz öyle 1.4 motor yani sonuçta 70 beygir benim araçta 206 1.4 benim araçta aynı bu şekildeydi 2 kişiydik eşimle beraber ama arkada komple doluydu ev taşıyoduk o şekildi bizimkide 170 gördüm bende kadranda maşallah banamısında demedi çok güçlü motorlar
|
|
![]() |
|
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
bende 307 1,4 hdi kullanıyorum bayramda ankara ya gittim gelirken yollar boştu 4 kişi ve bagajda yük vardı en son 180 yaptı ama biraz zorladım daha fazla gitmiyor
arkadan gelen ses için travers takozları veya amortisorlerde sorun yoksa eyer amortısörlerin etrafında boru şeklinde bir parca var onu silikonla yukardakı parcaya silikonla yapıştır ses kesiliyor banada farm dan tavsıye ettiler sagolsunlar sesten kurtuldum |
|
307 1,4 hdı
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
benim kide 1.4 hdi 206. ne yalan söyleyeyim 150 nin üstüne hayatımda hiç çıkmadım :D 150 ye de nadiren çıktım. 100 120 arası benim için. galiba biraz g.t meselesi. yemiyor yani. bir insana çarpmış biri olarak ta çıkamam normal galiba...
fikrimde 1.4 70 hp ye göre gayet normal bence...
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
1.4 170 km hız gayet başarılı
|
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
dostum aynı aracın 2003 modelide bende var aracın bağajı dolu 4 kişi bindik diyorsun yani full dolu bir araç 1.4 hdi 70 hp araç için yaptığın hız çok başarılı bence.bende yazın tatile giderken araçta 4 kişiydik 180 km yi gördük hafif akışlı bir yoldu
|
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |