Peugeot Türkiye Fan Club Peugeot Türkiye Fan Club Türkiye'nin en büyük Peugeot topluluğu Peugeot Yedek Parça www.pejo.com.tr Peugeot, Citroen, Opel ve DS yedek parça ile aksesuarları için mağazaya doğrudan geçiş yapabilirsiniz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 / SORU ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: 307 / SORU ?
    Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 Saat 10:58
arkadaşlar benim aracım 2007 model yeni kasa 307 bazen ufak çukurlara falan girince yada araç hafif sallanınca ön taraftan kuş cıvıltısı gibi ses geliyor viyik viyik diye bu neden dir ?
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
peugeot murat Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı peugeot murat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 Saat 12:34
eksoz ısı kalkanı radyatörün üstünde turbo borularını tutan demir radyatör alt bağlantı saçı hava filitre kutusu birde stop ederken veya çalıştırırken gelen ses varsa klıma boruları ve harektli volan ustan bunlara kontrol etsin ben istanbul civarındaki arkadaşlarıma mepa otomotiv aharamiderede ali şahini tavsiye ediyorum
Yukarı Dön
sercinho Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
10 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sercinho Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 Saat 12:46
buyuk ıhtımalle egzosu motora bağlayan kelepcenın gevsemesıyle ılglı basit bır ıslemle hallolur 307 lerın gelınde vardır bu sese kelepce degısımı ıle yada sıkılmasıyla düzelır en cok 20 tl ye helledersin
Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 Saat 16:42

ben Beylikdüzünde oturuyorum zaten MEPA ya gidiyorum sorunlarda eyv sağolun tşekkürler arkadaşlar

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.