![]() |
|
307 / SORU ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 Saat 16:42 |
ben Beylikdüzünde oturuyorum zaten MEPA ya gidiyorum sorunlarda eyv sağolun tşekkürler arkadaşlar |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buyuk ıhtımalle egzosu motora bağlayan kelepcenın gevsemesıyle ılglı basit bır ıslemle hallolur 307 lerın gelınde vardır bu sese kelepce degısımı ıle yada sıkılmasıyla düzelır en cok 20 tl ye helledersin
|
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eksoz ısı kalkanı radyatörün üstünde turbo borularını tutan demir radyatör alt bağlantı saçı hava filitre kutusu birde stop ederken veya çalıştırırken gelen ses varsa klıma boruları ve harektli volan ustan bunlara kontrol etsin ben istanbul civarındaki arkadaşlarıma mepa otomotiv aharamiderede ali şahini tavsiye ediyorum
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar benim aracım 2007 model yeni kasa 307 bazen ufak çukurlara falan girince yada araç hafif sallanınca ön taraftan kuş cıvıltısı gibi ses geliyor viyik viyik diye bu neden dir ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |