![]() |
|
Sis dahil far kodu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2010 Saat 09:28 |
Ufak bir sorum olacak, Aracima sis farli orjinal far ariyorum. Pek cok ilanda farin orjinalligini gostermek icin farin arkasindaki uzerinde valeo yazan etiketin resmini koyuyorlar. Orada H1 gibi rakamlar var. Biliyorum ki bunlar ampul cesitleri. peugeot'un servicebox'una girdim ama bu bilgileri goremedim benim aracima ait. Yani sormak istedigim sey, o etikette ne yazmali ki ben o farda sis farinin da oldugunu anlayabileyim. servicebox'ta cikan resimde H1 ve H7 diye iki lamba var. Bunlardan biri normal far biri de sis herhalde ama hangisi ne? Cok tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam yenı kasalarda kısa far H1
uzun far H7 diye geçiyo ama sisi bilmiyorum. inş. istediğin bilgiler bunlardır yanı yardımcı olabilimismidr... Düzenleyen Faruk - 04 Aralık 2010 Saat 11:16 |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Benim arac 2003 model, dolayisiyla eski kasa. Servicebox'ta asagidaki resimdeki gibi gozukuyor ve aracim sis farli. Bu lambalardan hangisi sis fari icin o halde? Eger sizin dediginiz gibi H1 ve H7 kisa ve uzun icin ise, 10 ve 11. siradaki lambalar mi sis icin? Asil soru su, farin arkasindaki etiketten sis farli olup olmadigini nasil anlarim?
![]() |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sis ampulü genelde H1 oluyo.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
Peki soyle bir soru daha sorayim o halde. Bu ustteki far resmi sis farli bir farin goruntusu. Goruldugu gibi kabaca 3 bolme var. En ustte sinyal lambasinin oldugu bolme, hemen altinda uzun kisa farlarin oldugu bolme ve en altta yani plakaya yakin kisimda da sis fari var sanirim. Diyelim ki sis lambasi olmayan bir farda bu bolme yok mu? Yani etiketi gectim, bir farin dis gorunusunden sis lambali olup olmadigi bu bolmeden anlasilabilir mi? Sizin aracta sis lambasi yoksa bir kontrol edebilir misiniz bu bolme nasil?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |