![]() |
|
araç boyatma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2010 Saat 17:06 |
aracımı tavandan aşağı komple boyatmak istiyorum ne kadar tutar acaba
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1000 tl gib bir fiyat tutar |
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
yapma be hacı o kadar pahalı mı bu iş? bazı araçlar boyandığını çok belli ediyor. boyamadan önce eski boyanın sökülmesi ya da zımparalanması gerekiyor mu. boyadan mı boyacıdn mı acaba bu tür htalar?
|
|
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınız ne 750 den aşşağı olmaz..boyacınında etkisi var boyanında..ama sen komple boyatcağın için bi sorun olmaz anlaşılır bi hata çıkmaz diye dusunuyorum..kolay gelsin.
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
araba 307 gri. açıkçası yeni alınmış gibi parlayan bir kaporta istiyorum yeniden boyayla mümkün mü. ya da bölgesel çizikleri parça boya ile kapatsak bariz renk farkı oluşur mu?
|
|
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
çizik için komple boya mantksız olur dostum ya..satarken sorun olur..iyi bi usta bulursan belli olmaz..ama önceki aracımz da lokal yapmıştık ve çok belli oluyodu pişman olmuştm dkkat et..
|
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Çizikler beni de deli edecek valla.Pasta-cila ile geçecek çizikler de değil ne yapacağım biri akıl versin boya dışında tabii
|
|
![]() |
|
bende de çizik sorunu çok kardeşim. boyanmış her arabaya da kaza yapmış gözüyle bakılmasa o zaman boyat komple
|
|
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
boyatırsanız satarken çok ölü fiyatına gider belkide gitmez folyo kaplattırın bence hiç anlaşılmıyor çok da şık 500lirayada arabayı boyatırsınız ama hiç bir işe yaramaz iyi bir boya 1500liradan aşağı olmaz
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
folyo kaplattırma ne geri çıkkadar tutar peki? bir de bunu geri çıkartmak mümkün mü kardeş
|
|
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
İyi de komple folyo kaplattırma 500tl değil ki yanlış mıyım?1500 tl den aşağı değil biliyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
boya fiyatına yakın dye biliyorum..yani 500 değldir sanmıyorum..
|
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
boya konusunda sakın dışarı gitmeyin SAKIN ! Orjinal servise verin boyasınlar. aracın orjinali olur. sakın sanayiyle karşılaştırmayın bile orjinal servis orjinalini yapıyor. DİKKAT buna ! |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bence çizik yüzünden araba boyatılmaz hem boya masrafı hem aracın ederi düşer
|
|
![]() |
|
bence de çizik yüzünden boyatmaya değmez. bugün baktım arabaya sağ arka çamurlukta ve arka tamponda çizikler var buralara lokal yaptırsam pek de farkedilmez sanırım.
|
|
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
ben 500liraya boya demiştim folya kaplamanın fiyatı hakkında bir bilgim yok eski aracım taunus ben almadan 1 sene önce 500liraya boyatılmış ama aracı macunladıktan sonra boyahaneye götürürken üzerine kar yağmış eğer kar yağmasa en az 5 sene gidecek bir boyaydı malesef 2 sene içinde arbada kusmalar ve çatlaklar oldu sırf o yüzden sattım denebilir geçen gördüm şimdiki hali daha kötü boya haftasonu man firmasında çalışılan bir ustaya pek steril olmayan ortamda yapıtırılmış araştırın biraz umarım bulursunuz
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
boyamanın o tür püf noktalarını bilmediğimiz için hocam sağlam boyacı da önemli tabi...
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
600 + 700 civarı ancak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |