![]() |
|
Arabamı boyatacam yardım ltf. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2010 Saat 23:25 |
arkadaşlar bugün arabamı yıkattım ve araç geldiğinde neredeyse hiç yıkanmamış gibiydi. aracın siyah olması nedeniyle kaputta ve tavana taş izleri (siyah olunca alltan bembeyaz cıkmış) tavanda kuş pisliklerinden oluşan boya hataları. kapıda lokal boya yapılmış yaklaşık 40 cm ve muhtelif yerlerde boya çizikleri. çiziklerlerin altı beyaz cıkıyor.lokal yaptırayım diyorum, ama tavan çok kötü durumda. ama herhangi bir ezik vuruk kesinlikle yok.
siz olsanız ne yardınız? aracı yeni aldım bu 1 ay filan oldu. 3 4 yıl daha binecem komple boyatayım temiz bineyim diyorum. bu arada pasta cilayı da denedik daha kötü oldu önceki lokallerde açıldı. değeri düşer farkındayım ama bilemiyorum. uzun yıllarda binecem. fikir danışayım dediim. Düzenleyen phaselispa - 02 Aralık 2010 Saat 23:31 |
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
TA3537 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence boyatma içine başka bi araç fikri düşer hem boyatma parası hemde değer kaybedicek bunları düşün sonra pişman olma ben her aldığım araçda satmam diyordum hepsi satıldı :):)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
sonax veya meguiars e götür. Çizikleri dış bakımla kapatabiliyorlarsa ki çoğunu kapatırlar boya koruma bakımı yapsınlar,o şekilde binersin hemde aracın kendine gelir.
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
![]() ![]() ![]() ![]() |
tavandaki boya hatalarıda geçermi acaba. antalyada bu gibi yerler varmıdır acep?
|
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
komple kaplatın ruhsattaki renge sıkılınca sökersiniz :)
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Araca uzun süre binecem diyorsan eğer , Ve alırkende bu hatalarla alıp uygun bir fiyatada aldıysan bence aracını boyat , aracına zevkle binersin . Boyatma işleminden önce tüm hataların bire bir resimlerini çek.Hepsini sakla. Olaki satarsanda zaten aracını göstermeye gittiğinde yürüyeninde ve motorunda sorun yoksa , büyük bir kaza geçirmediğinide belgeleyebiliyorsan , Boyatma sebebinide resimlerinle ispatlayabliyorsan heleki boyacında iyi güzel bir işçilik çıkarmışssa o arabanın değeri asla ama asla öyle söylendiği gibi çok fazla düşmez tabiki orjinal gibi olmaz ama abartmamakda lazım , piyasadaki ölücülerin lafınada itibar etmeyip moralinide bozmayacan kardeşim.
Adam yanık tavanla geziyor neymiş aracın orjinalliği bozulurmuş , yaw bu forumdaki çoğu arkadaş zevk sahibi araçlarına bakıyor modifiye ediyor vs. Ne güzel resimler koyuyorlar. Sende eğer aracın pasta , polish vs. düzeltemiyorsan , hemede yarın satmayacaksan iyi bir boyacıya ama , üçe beşe bakma tavsiye al sor öğren , iyi bir ustaya boyat aracına zevk alarak bin.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
boyattır kardeşim boyattır ne değeri düşecekmiş boyadan değer düşermi ya ? eğer adam boyanmış bu almam bu fiyata derse s.e dersin sende saçmalamakta bizim milletin üstüne yok tam görmemiş milletiz ya araç boyansa nolur boyanmasa nolur ???? çamur bulaşıncada değeri düşsün ozaman. araçtan anlayan adam zaten boyansa bile bişi demez alır keyfini çıkartır rahat ol kardeşim boyat ya.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
öncelikle yaptıracağın boya farbrikanın yaptığı gibi bir boya olmaz çok usta bir boyacı bulman gerekir.
würth-auto king-sonax gibi pro. yerlere aracınızı gösteriniz. çiziklerin giderlip giderilmeyeceği konusunda bilgi alınız ve olumsuz cevap alırsanız son çare olarak deneyin derim .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Tam olarak duymak istediğimi söyledin. arabayı modellerine göre ugun fiyata aldım zaten. satarken adamda ufak tefek masrafı oldugunu söylemişti. gerçi arabayı alırken fark etmedim çünkü kirliydi. bugüne araba yıkamadan gelince canım çok sıkıldı, hiç bir farkı yok gibiydi. benim bundan kaçışım yok gibi. 1 yıl yada 2 yıl sonra bu ihtiyaç daha da fazla olacak. bi fiyat araştırmasına başlayım ben.
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tigerland a katılıyorum önce würth-auto king-sonax dene bence
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
kaskosu warsa boydan çiz gece biri çizmiş kaçmış de :) ver servise çicek gbi çıksın altına arabada veriyolar boyanrken geçen sürede arabaszda kalmassın xD milyarlar veriyoz bi işe yarasın :) tabi bu işin şakası hocam.yalnz bizm ülke boya konusunda braz takntılı kim ne derse desin fiyat 2lira düşer satarkende zorlanırsın..1.5 liradan aşagıda boyatamazsın..keşke alırken dkkat etseydin bunlara..tavsiyem tavanı araç rengi kaplat diger yerleri lokal boyayla hallet..çünkü antalya sıcağında siyah araba boya koruması vs işlemleri yapmassan yne atacaktır boyatsan bile..
Düzenleyen muratgulen07 - 03 Aralık 2010 Saat 03:20 |
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
dogru diyosun boyadan sonra kesinlikle boya koruma yaptırmak lazım.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |