![]() |
|
Acil Soru ! ( Balata , Sağ Far ) 307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2010 Saat 11:28 |
Arkadaşlar acil olarak ön arka balataların fiyatı nedir ? aracı muayeneye sokucaz birde sağ far değişecek bnm çok puslu solu yeni almıştım ama sağ da değişecek ne kadardır bu far ? daha ucuza bulabileceğim yer varmıdır ? muayenede başka ne isterler ? Teşekkürler
aracım ilk muayenesine girecek 2007 model 1.6 HDI Comfort 86 bin KM. Alp Beyazı Makyajlı 307
Düzenleyen xMEGANx - 02 Aralık 2010 Saat 11:29 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Balatalardan haberim yok ancak far ben de ariyorum. Benim de sag farim puslu ve degistirmekten baska care pek gozukmuyor. Muayene icin farin puslu olmasinin sorun yaratacagini da dusunmuyorum ancak cikma olarak 70-100 arasi bir fiyata orjinal bulabilirsin. Ancak tavsiye edilen yine de iki fari birlikte degistirmek. Renk farki olmamasi acisindan. |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
diğerfarım 2-3 ay önce değişti o normal parlıyor 0 o bunuda deiştiricem. muayenede sorun çıkartmazsa sonra değiştirirm sorun değil o ya |
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
balataları 20 gun evvel degıstım benımde arac 2006 307 hdi premıum , en kalıtelı amerıkan malı balatayı 60 liraya aldım 20 lıraya taktırdım 80 lira dostum
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
tanesimi 60 tl ? anlamadım ? 2 tanesimi?
|
|
![]() |
|
bu_rock35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bu_rock35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iki hafta önce izmirde çıkmacıya sordum tek far 100 tl di |
|
![]() |
|
pki normal bir tek balata ne kadar ? |
|
![]() |
|
bu_rock35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bu_rock35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
dostum on fren balata seti komple yanı 4 balata 60 lira
amerıkan malı orjınal aldıgım yer kocaeli balata |
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |