![]() |
|
triger |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2010 Saat 19:39 |
dizel 307 nin trigeri kaç km de değişiyor acaba bazı servisler 90.000 km diyor bazıları 120.000 km diyor bilgisi olan veya triger kayışını değiştiren arkadaşlar varmı acaba
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yetkili yıldırım pejo 120000 diyo dizele
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
evet bende yıldırıma gidiyorum bakıma 120000 km diyor ama bazı servisler 90000 km diyor
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
90000 benzinli araclar
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
abi benım arac 59000 de fakat hıc degısmemıs 2004 model benzınlı degısmesı gerekmıyor mu?
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
bu konuda her kafadana farkli ses cikmakla birlikte ortalamalar alindiginda 5 sene ya da 100 bin km de bir degisilmesinde fayda oldugu anlasilir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dostum paran varsa kafan rahat olsun illaha zamanını bekleme sonuçta 2. el araç senden önce alan nasıl kullandı bilemessin kafana takacaksan böyle paranda varsa değiştir derim zaten 120000. e kadar kullanıcaksan bu arabayı şimdide değişsen ozmanda değişsen 1 kere değişcek yani o para cebinden çıkacak düşünmektense paran varsa yaptır şimdi rahatına bak ama bi servise göster önce durumu nasıl
|
|
![]() |
|
BUBU ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
dogru dıyosun degıstırmekte fayda varda dostum servısler cok para ıstıyo. ben bitliste ikamet edıyorum burda memurum baska nereye yaptırabılırım kı baska servısler degıstırebılır mı ki?
|
|
![]() |
|
aldığınız aracın durumuna göre değiştirin bence peugeot 180 bin die bişeyler söylemiş ama bunlara inanmamak lazım işi sağlama almakta fayda var
|
|
![]() |
|
değiştirken mutlaka yetkili serviste değiştir ki garantisi olsun o iş sakata gelmez sanayide değiştiren arkadaşlarda var ama onlar güvendikleri bildikleri sağlam ustalara değiştiryor sen bitliste bulamassın zaten memur olduğunu bildiklerinden fiyatları uçururlar bende senelerce doğuda memurluk yaptım bilirim memleketine tatile gittiğinde yaptır derim ben
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
benim araç 90 binde,tanıdık özel servise triyeri değiştirelim diye ısrar ettim ama gerek yok 120 bin deyip bidaha konuyu açmadılar :DD
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
307 HDI lerın trıgerlerı 180.000 de değişiyor servise göre ama ben 120.000 de değişmesinden yanayım . Kaldıki ben 307 HDI Premium acarımın triger setini 135.000 KM de değiştirdim maliyet 200 tl
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |