![]() |
|
307 teyp önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
juventa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: KAYSERI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 23:44 |
selamlar ismim ümit 27 yaşında kayseriden yazıyorum.
2004 307 XT PREM var, çok seviyorum arabamı 1 -2 ufak sorun haricinde hiç bir sıkıntısı yok çok şükür.
teybimi değiştirmek istesem bana ne önerebilirsiniz? CD changer i nasıl kapatırım? DOkunmatik full ekran teyb mi almam lazım? Aldığım teyb kumando kolu ile uyum saglar mı? ve Kayseri de bu işi yapabilecek birs varmı? bu tarz sorulara cevap aramaktayım yardımlarınızı bekliyorum..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla kardeşim sahibinden.com sitesinde çok güzel double cd çalar lar var onları tavsiye ederim kaliteli bişey istiyorsan pioneer ekranlı ve aynı zamanda navigasyonlu teybi harika şu resmi bi incele
http://image.mustang50magazine.com/f/miscellaneous/new-pioneer-avh-create-a-complete-multi-media-hub-for-your-mustang/28453291/pioneer-avh-receivers.jpg |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet güzel sistemler ama çok pahalılar maalesef.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
yani böyle bir aracın varsa bence 900 lira fazla pahalı bir fiyat değil, birde olay PİONEER olunca arkana bakmadan alabilceğin bir ürün güle güle kullanırsın |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
direksiyon kumandası ile kullanılabilirmi o bahsettiğin teyp.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
resimdeki modelin aynısından navigasyonlu olanını geçenlerde sordum 900 lira fiyat verdi bluetooth bağlantısınından tutunda navigasyonuna televizyon, teypten telefon aramasına içinde ne ararsan var, içinde yok yok çok fiyat değil benim aracımda çerçevesi olmadığı için maleesef alamıyorum peugeot 206 larda ortak sorun sadece standart tep takılabiliyor diğer tür double din teypler uyumlu olmuyor genelde
Düzenleyen albaydemircan - 01 Aralık 2010 Saat 00:57 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
şu an jant lastik işini hallettim , inş. daha sonra düşüneceğim böyle bir sistem.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
ne tür jant taktın kardeşim banada lazımda resim varmı |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
üzerindeki 15 jantlar yerine orjinal 16 peugeot 3008 jantı taktım. tesadüf denk geldi. şu an resim yok ama ekleyecem , 3008 lerin üzerindeki 5 kollu jant.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
evet biliyorum o jantı güzel 307 5 kollu jantına benzeyeninden diyorsun yani bu linktekimi yoksa
http://www.traraba.com/2008/2009-model-peugeot-crossover-3008/ |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
evet bu jant ,
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
ben kaçar her kese iyi geceler kardeşlerim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hadi iyi geceler.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
juventa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: KAYSERI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
herkese teşekkür ederim, pioneer e bakıcam yani 900 tl o teyp için çok fazla değil belkide yurt dışından getirtirim, kayseride motaj yapabilecek birisi varmı acaba?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hayırlısı olsun ama güzel durur araçta hemde fonksiyonel , montajı yapacak iyi bir usta myhakkak vardır.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
insomniaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insomniaa
abilerim iyi günler saygılar.bende 307nin 5li cd changerı var.bir kere bozuldu yaptırdım yakında yine bozulacak sinyal veriyor yavaş yavaş.artık onu kullanmak istemiyorum.pioneer marka teyp bakıcam.
1-önerebileceğiniz fiyatı 350 tl ye kadar olan teyp varmı acaba? 2yeni teyp aldığımda, orjinalini çıkarttığım yere sorunsuz oturur mu?yoksa çerçeve falan almam mı lazım? 3-birde changer dan kalacak olan boşluk için ne yapabilirim? oraya uygun rafı nereden bulabilirim? |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
makyajlı kasalarda görmüştüm orjinal cd çalar var alttaki cd değiştiricide iptal etmişler yerine telefon vs koyabilecek kutu gibi bişey koymuşlar. yedek parça olarak bulabilirsin ama ismi nedir bilmem (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
insomniaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insomniaa
abi teybi internetten alacamda bunlara çerçeve gerekiyor mu peki?
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
ben kasetçalarla cd changerı cıkartıp yerine pioneer 2200 taktırdım 250 tl alt tarafada bir hazne yaptırdım 308 lerdeki gibi işte para telefon vs koyuyorum. dedim yaptırmışken birde mdf panzot yaptırayım 60 tl ona 460 watt oval pioneerr taktırayım 130 tl ön kabılara jbl gtc kompenant taktırayım 150 tl arka kapılara jvc taktırayım 70 tl :) sonu yok bunun tek eksik anfi kaldı arabada çok fazla ses var ama bence çok net bir ses yok
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
o kadar tesisata amfi olmazsa olmaz zaten :)ama amfi takarsan harika olur bnce
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |