![]() |
|
motor katkıları.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 17:46 |
slm,
arkadaşlar sonax ın benzin sistem temizleyicisi ve karbüratör temizleyicisini kullanan arkadaşlar var mı? faydalı mıdır yoksa gerek yok mudur?? yorum larınızı bekliyorum...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
enjeksıyon araclara aradabır depoya atmak lazım dıye duşunuyorum
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
marka çok önemli değil hepsi aynı görevi yapıyo kullan gitsin
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
ben geçen gün 7 liraya TEKZEN markette yakıt katkısı aldım enjektörleri temizlemek için depoya attım baya bi faydasını gördüm tavsiye ediyorum markası 444
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
acaba dizellerdede işe yarıyormu?
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
dizelerde de motor katkıları işe yarıyor.enjektörleri temizliyor fakat devamlı kullanmak gerekli
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
ondererden ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ondererden
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam benim 307 de anti pollution arızası veriyodu petrol ofisinden carpex marka katkı maddesını bosalttım yarım şişe ilac gıbı ısık sondu hekese tavsiye ederim dizel olsun enjeksiyonlu olsun.
|
|
![]() |
|
Ercan Çakır ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ercan Çakır
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar würth diye bir markanında katkılarını duymustum , bende kullanmayı dusunuyorum ama arastırma asamasındayım. birde bu markayı inceleyin metnini cok duydum
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
maceraya ne gerek var vericen 10 15 tl git sanayide karbon clear yaptır enjektörler sıfır olsun gercek anlamda 50 tl
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
ben dizel için sonax aldım.orjinal alman bildiğiniz gibi.ama daha kullanmak nasip olmadı.depoyu bir türlü dolduramadığım için!!!
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
ben iki depo speedol
bir depo motor silk kullandım ilk kullandığım motor silk ti onda pek birşey anlamadım ama speedol biraz fark etti yani hissedilir derecede tabiii mucize beklemeyin ama ben full depo değilde yarım depo ya bir şişe koymuştum |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
önderoto ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2008 Konum: YEDEK PARÇA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
öncelikle herkese slmlar. arkadaşım açık ve net konuşayım beni site geneli tanır yedek parçacıyım çoktan beri site ile ilgilenemiyorum.enjektör temizliği konusunda net bir sonuç almak istiyorsan sana tavsiyem carbon clear veya katkılar değil pompacılarda bulunan enjektör tazzik makinesi var tabi her pompacıda yok o makineye enjektörlerin sökülüp takılıyor ve makinenin içinde güzelce ilaçla temizleniyor, bu işlemden sonra gaz kelebeği var diğer adıyla boğaz orasıda düzgün bir şekilde temizlenip takıldıktan sonra yakıt tüketimi ve yakıt sistemiyle alakalı net sonuca ulaşıyorsun.MÜKEMMEL SONUÇ VE DOĞRU İŞLEM BUDUR... |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bende enjektör temizleyicisi atdım depoya. yarım depo vardı arabada,sanki biraz rahatlama oldu gibi rolantide devirde ama mucize beklememek lazım tabi :))
|
|
![]() |
|
dizel araçlar için bu dediğiniz işlemi nerde yaptıralım bosh service yada başka nerede yapılır aracım 1.4 hdi 69000 km de
|
|
![]() |
|
özgür nezman kullanıcan bende hepsiburadadan aldım aynından ama daha kullanmadım yada sanayide mi enjektör temizletsem diyorum kardeş aracım 69000 de acaba zarraı olurmu diyede korkuyorum şimdi sorunsuz çalışıyor ama daha sessiz çalışsa ve daha az yaksa hiç de fena olmaz hani
![]() |
|
![]() |
|
http://www.hepsiburada.com/Liste/carbon-clean-enjektor-temizleyici-ve-yakit-katkisi-dizel-madein-usa-114018/ProductDetails.aspx?productId=otctn114018&categoryId=26005
Düzenleyen LANOPE - 04 Aralık 2010 Saat 14:04 |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
depoyu doldurabilsem kullanacağım.
![]() benim enjektörler değişmişti zaten.20000 km oldu..şimdi bu katkıyıda koyalım bakalım ne olacak |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
enjektörler kaç binde değişiyor bide değiştirince fark oldumu kardeşim
|
|
![]() |
|
İLLAKİ FARKETTİ.BENİM KEYFİ OLDU BİRAZDA..
50000 KM GİBİ DEĞİŞTİRDİM AMA 50000 DE HAYATTA DEĞİŞİLMEZ ONU BİLİYORUM...BELKİ DEĞİŞİM KM Sİ 100.000 KM AMA BEN DEĞİŞTİRMİŞTİM. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
kardeş nekadar verdin ve nerde yaptırdın bide bunu söylede tam olsun
buarada nazar değmesin maşşallh diyimde
servicebox dan baktım fiyatına enjektör gövde 675.46 tl yazıyorda şok oldum :) Düzenleyen LANOPE - 04 Aralık 2010 Saat 18:05 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |