Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ÖZEL PEJEOT SERVİSİ KARTAL OTO SANAYİ BUYRUN...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ÖZEL PEJEOT SERVİSİ KARTAL OTO SANAYİ BUYRUN...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dikmentr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dikmentr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ÖZEL PEJEOT SERVİSİ KARTAL OTO SANAYİ BUYRUN...
    Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 12:10
arkadaşlar akrabam sayesinde tanışmış oldugum özel pejeot servisi vardı 6 ay önce Şimdi başımdan gecen bir olayı anlatacagım
Uzmanlık Alanı PEUGEOT,CITROEN 
SAYGIN OTOMATİV.. KARTAL OTO SANAYİ SİTESİ
 BU FİRMANIN İSMİ VERMEK İSTEMEZDİM AMA SİZİNDE Başınız agrımasın diye veriyrum...
5 AY ÖNCE BİR EKSOZ MANİFOLT DEGİŞİMİ YAPTIM SERVİSİM DEDI FAZLA YAKIT EKSOZ MANİFOLT KAYNAKLIDIR DEGİŞELİM DEDİ DEDİM OYLE DIYORSANIZ DEGİŞELİM KAC PARA DEDI 500 TL TAMAM DEDIM VE DEGİŞİMİ GERCEKLEŞTIRDIM SERVİSİMDEKİ USTA ESKİ OKSİJEN SENSÖRÜNÜ CIKARTMAK ICIN ISITMIŞ YADA SOGUTMUŞ BANA BÖYLE SÖYLEDİ NEYSE DEGISIM YAPILDI O GUN ARABAYLA GIDERKEN ARABA HIZLANDI YAVASLADI VE CEKIS DUSTU KM 50 70 TL YAKMAYA BASLADI EKSOZDAN SIMSIYAH KURUM ATIYORDU ARABA ERTESI SABAH ZOR CALISTI STOP EDIYORDU GOTURDUM USTA DEDI SONDADA BI PROBLEM YOK BILGISAYARDA GECMIYOR SONRA LPG MONTAJINI GORDU HATALI DEDI LPG GONDERDI
LPGCIYE GITTIM BIZ BOYLE SORUN KARSILASMADIK ENJEKSION EKU BEYNI YANMIŞ DEDİ PEJEOT SERVİSİ LPG DOLAYI YANMIŞ HATALI BAGLAMIŞLAR LPGCILERDE ARABAYI ECU BENZIN ECUSUNU SOKUP BIR BEYINCIYE GOSTERDIK ADAM EPRONLARI KONTROL ETTI DEDI BIR PROBLEM YOK HATADA YOK SUANDAKİ HATA ENJEKSION BEYNI DEGILDE SONDALAR HATA VERMIŞ TAMAM DEDIK LPG TEKRAR ORJİNAL SEKILDE BAGLADI VE LPG USTAM DEDI SIZ ARABAYI GORDUNUZ BIZIM ELEMANLAR O SERVISE BIRAKSINLAR ARAYIN SERVISINIZI BENIM ISIM VAR VE ARABAMI LPG ELEMANLAR BIRAKICAK ARABAYI LPG BAGLAYAN USTA GOTURDU 2 SAAT SONRA SERVISIM ARADI ARABANI ARKADASLAR YAPMIŞLAR SORUN BENLEN ILGILI DEGIL KARDEŞİM DEDİ SÜRE ZARFI 2 HAFTA 1 PARCAYLA UĞRALIYORUM HALEN BITMEDI IS SIMDI YILAN HIKAYESI OLDU SIMDI GELELIM DEDI USTA OKSİJEN SENSORUNU DEGIŞTIM UFAK SORUN VARDI ARABA DUZELDI O UFAK SORUNDA DUZELMIŞ OLDU ARABAM NORMALA DONMUSTU SIYAH DUMAN CIKMIYORDU FAKAT HAYRET ICINDE KALDIM 2 GUN GECTI ARADAN ARABAM TEKLEMEYE BASLADI VE EN SON CARE ORJİNAL PEJEOT SERVİSİNDE SOLUGU ALDIM USTA DEDI OKSİJEN SENSORU 207 308 MODELLERİN OKSİJEN SENSORU YADA BASKA BIR ARABANIN UYGUN SENSOR DEGIL TEKRAR SOKTU VE ORJİNAL SENSOR TAKTILAR ARABAM NORMALE DONMUŞTU 150 TL MASRAF OLDU BU İŞLERİ ACAN SERVİSİMDE O TAKTIGI OKSİJEN SENSÖRÜNÜN PARASINI İSTİYOR BİDE UTANMADAN... ŞİMDİ ARADAN 7 AY GECTİ KAPORTA İCİN KAPORTACIYA GOTURDUM VE CIKIŞTA GİNE O SERVİSİN SAHİBİYLEN KARŞILAŞTIM VE ŞEKİLLİ ŞEKİLLİ KONUŞMALAR YAPTI VE BÖYLEDİR ŞÖYLEDİR PARAMI GETIRIN KARDEŞİM AYAGINA GIRDI BÖYLE USTALARDAN NEFRET ETMEYE BAŞLADIM SİZCE NE YAPMALIYIM SAYGILARINIZA SUNUYORUM
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 12:30
arkadasım gecmıs olsun. ama oncelıkle bıraz yazma duzenıne dıkkat etsen hanı dıyorum. bastan sonuna kadar okudum ama kafam corba gıbı oldu. cunku corba gıbı yazmıssın. hıcbırsey anlasılmıyor. tane tane teker teker yazıp cumle sonlarında nokta kullanmıs olsan daha acıklayıcı olur. mesela soyle guzel bır dılle yazılmıs yazıları okuması cok daha zevklı olur. ayrıca buyuk harf kullanmanın ne anlamı var. bunuda anlayamadım.

gelelım problemıne. egerkı bu adını verdıgınız servıs yanlıs uygulamalar yapmıssa parcalarınıda gerı ıade edıp uygun bır mıktar verın kurtulun. bır dahada o dukkanın onunden bıle gecmeyın...

Düzenleyen cecoli - 30 Kasım 2010 Saat 12:54
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 12:42
Öncelikle geçmiş olsun. Cecoli'ye bir kez daha katılıyorum çorba gibi olmuş. Pek anlaşılmıyor açıkçası. Gerginliğiniz kaynaklı olabilir.  Ustanızın taktığı parçaları geri iade edip kurtulun ve bir daha da oranın önünden dahi geçmeyin.
Ustanın kötüsü adamı sinir hastası yapar, aman dikkat fazla takmayın para her zaman bulunur sağlık bulunmaz.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 12:52
Orjinalini yazan: kapagan kapagan Yazdı:

Öncelikle geçmiş olsun. Cecoli'ye bir kez daha katılıyorum çorba gibi olmuş. Pek anlaşılmıyor açıkçası. Gerginliğiniz kaynaklı olabilir.  Ustanızın taktığı parçaları geri iade edip kurtulun ve bir daha da oranın önünden dahi geçmeyin.
Ustanın kötüsü adamı sinir hastası yapar, aman dikkat fazla takmayın para her zaman bulunur sağlık bulunmaz.

bırazda ben sana katılayım :)) para her zaman kazanılır ama saglık her zaman kazanılamaz...
Yukarı Dön
dikmentr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dikmentr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 13:00

ACIKLAYICI OLIM MANİFOLT CAKLAK VARDI :)) MANİFOLT DEGİŞTİM DEGİŞİRKEN OKSİJEN SENSORUNU BOZMUŞLAR BOZDUGUNUDA İMKAR ETTİLER TOPU LPGCİYE ATTILAR BAGLANTI HATASI YAPMIŞLAR ENJEKSION BEYNINI YAKMIŞLAR LPGCİDE İSPAHATLADI KANITLADI TEKRAR MANİFOLT TAKAN YERE GÖTÜRDÜK ARABAYI OKSİJEN SENSÖRÜNÜ DEGİŞTİ KENDISINI KANITLADI.. AMA TOPU GINE LPG ATTI VE TAKTIGI PARCA 307 PEJEOT KULANIYORUM TAKTIGI PARCA 308 207 SONDASI OLABILIRMIS DEDI ORJİNAL PEJEOT SERVISI .. BURAYA KAADAR ANLADINIZ..

BURDAN SONRASINI YENİ OKJİSEN SENSORU TAKTIRDIM KENDI CEBIMDEN 150 TL ORJİNAL SERVİSTE
ŞİMDİ HATALI OKSİJEN SENSÖRÜNÜN PARASINI İSTİYOR TEHDİT EDER GİBİ KONUŞTU ESKI USTAM BÖYLE BOYLE USTA OLMAZ OLSUN PİSLİK CIKARTICAM AMA YANLIŞ YAPMIŞ OLURUM KONU BUNDAN İBRARET KENDI YAPTIGI ARZAYI BAŞKASININ USTUNE ATAN BIR USTA ...MODELİYLE KARŞILAŞTIM AKRABA KÖYLÜ MEMLEKETLİ VE SAMİMİYET KURMUCAKSIN 1 USTAYLA SONUCU KOTU OLUYOR...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 13:09

Öncelikle sen arızanı çözdün mü? Evet çözdün geçmiş olsun. Bunun haricinde bu kendini bilmez usta konusunda darda kalırsan ver parasını Allah' a havale et... Yalnız hala büyük harf yazmaya devam ediyorsunda nedeni nedir??? :))

Ayrıca bizim insanımızda ayrımcılık hep vardır. Söze gelince müslümanlıkta en önde gideriz ama dinimizin bize emretmiş olduğu "ayrımcılık yapmamamız gerektiği" hususunu kimse düşünmez bile. Milletimizin içindeki en büyük ayrım "hemşericiliktir". Biriyle tanışırsın "Merhabalar memnun oldum" vs ardından hemen "Nerelisin" sorusu gelir. Çünkü toplumumuzda nereli olunduğuna dair ciddi bir ayrım yapıldığı aşikardır. Bu duruma göre davranışın yönü değişir. Ya iyi ilgilenir, yada hiç ilgilenmez, ya başından savar yada baştan savma iş yapar, ya uygun fiyata yapar yada kazıklar :))) 
Tabi ki bu durum herkesi kapsamamakla beraber toplumun genelini ifade etmektedir...

Düzenleyen cecoli - 30 Kasım 2010 Saat 13:24
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 13:28
Kartal oto sanayide Camii'nin karşısında ki peugeot servisi mi ? 
Yukarı Dön
dikmentr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dikmentr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 13:55
c-blok da caminin arkasında ekip otonun yanında
Yukarı Dön
dikmentr Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dikmentr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2010 Saat 13:58
ilkk zamanlarda cok ıyı bir servisti ama gün gecikce oflamaya başladı bana karşı  beni tanıdıkcasamimiyet kurunca bu olaylar cıktı işte iş basit akraba köylü yada yoldaşla iş yapmıcaksın usta sonra böyle tahmını sana kafasına göre bundandır kesındır boyledır fıyatı budur bu tur işler yapıyor... gevsiyor samimiyet kurunca bagzen işini başından atıyor...falan filan
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Hararet gostergesinin aniden dusmesi ve dalgalanma son mesaja git 2107 11 Saramago
konu icon 2013 RCZ RÜZGAR KANADI AÇIK KALDI son mesaja git 679 0 HASAN BASRİ
konu icon Marş bastığım anda fan açıyor son mesaja git 1780 1 engintunbel
konu icon Conta değişimi maliyeti son mesaja git 18845 7 konfor
konu icon E-2008 Elektrik cızırtı sesi ve patlama sesi son mesaja git 2235 1 Aliosmanaltuntas
konu icon ESP/ASR ARIZASI sonrası Elektrik Gelmeme Sorunu son mesaja git 1692 0 J3udu
konu icon Aracı klima dügmesi çalışıyor ancak klima çalışmıy son mesaja git 1541 0 Semih025
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 1179 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 7571 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 10 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 3355 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 1268 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 8663 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1275 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1426 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 4941 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 7185 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 519 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 2684 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 5087 9 sedatdizin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EKIM EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Saramago 7
Onlinewolf 5
engintunbel 2
konfor 1
HASAN BASRİ 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English