![]() |
|
306 GTİ gaz kesme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaptan21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2010 Saat 18:46 |
arkadaşlar 1998 model 306 gtı aracım bazen seyir halindeyken gaz kesiyor ayağımı hafif gazdan çekip tekrar basınca düzelir gibi oluyor çok sık yapmasada bazen rahatsız ediyor tüm elektirik tesisatını kontrol etirdim cihazada bağladım ama motor arıza göstermiyor bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gaz kelebeğini temizletdiniz mi? ayrıca buji ve ateşleme sisteminede bakmak lazım,daha deneyimli arkadaşlar dahada ayrıntılı yardımcı olcaklardır ama
|
|
![]() |
|
kaptan21 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
gaz kelebeği temizledik ayrıca ateşleme sisteminide kontrol etirdim sorun yok
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
acaba potansıyometre de bır sıkıntı olabılırmı? cunku bazı parcalar devamlı olmayan arıza yapabılıyorlar. ben buna kendımce yavas yavas hastalanmak dıyorum. sensorlerınden bır veya bır kacı bu tarz bı durumda olabılır dıye dusunuyorum...
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
benzin pompasından olabilirmi
benimde 306 bir gün böyle bir sorun yapmıştı yani seyir halinde iken gaz gitti boşa attım sağa cektim gaz verdim 6000 devir vitese takıyorum arabayı 5 metre götürmüyor boşta gaz veriyorum sorunyok neyse bi arkadaşı çağırdım arabasıyla geldi sanayiye çektik ustaya durumu anlattım kaputu açtı arabayı çalıştırdım o da motor üzerinden gaz verdi sorun motorda değil dedi sonra arka koltuğu kaldırdı benzin pompasının üzerine tornavidanın arkasıyla 5 -6 defa vurdu tamam şimdi düzeldi sesi dedi bana git bi gezgel dedi arabaya bindim bir kaç tur hiç bir sorun yok ustanın yanına geldim pompaya pislik gelmiş dedi benzini güvenilir bir istasyondan al ve hep aynı yerden al dedi aradan 4-5 ay geçti birdaha böyle birşeyle karşılaşmadım |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
evet soyledıgın gıbıde olabılır.pompanın basıncı dusunce benzın yetersız gelıyor ve kesıklık yapıyor. rolantıde kı benzın akısı ıle gıderken kı durum farklı.
|
|
![]() |
|
arkadaşlar benzin pompasının barı düşük diye değiştirdim ama oda işe yaramadı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |