![]() |
|
pug 307 ön takımdan gelen ses ( Gıcırtı ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 37 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2008 Saat 09:26 |
|
|
Beni sevmek için programlanma devrelerini yakarım...
|
![]() ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o zaman soyle dıyeyım kardesım madem fırma tavsıye etmıyoruz :)
aracı lıfte al once rot baslarına bak oynama yapıyormu sonra salıncaklara bak yamukluk varmı ve z rotunu kontrol et bunları elle ve gozle anlayabılırsın eger bır sorun tespıt ettıysen uygun lokma takımı ıle rot basının altındakı vıdayı sok salıncagı levye ıle kanırttıgında rot bası yrınden cıkar z rotunu da sok salıncagın arka baglantısını da soktun mu salıncak elındedır bu arada gıcırtı amortısorlerden tut da rot koluna kadar her yerden gelıyo olabılır hıc degılse aracın altını lıftteyken bır fotografla belkı faydamız daha fazla olabılır |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 37 Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Teşekkürler bunu dikkate alıcam deran abi :) aklına başka öneri gelen varsa benimle paylaşırsa sevinirim...
|
|
|
Araçında spor yay varsa yaylara hortum taktır.
Spor yay yoksa yukarıdaki uygulamamaları yap.
Çokde sessizlik bekleme derim 307'nin karekteridir bozuk yolda gıcırtı.
|
orjinal yayları var ..internette araştırdım kraktersiz bu 307 :) aman adam edicem onu doğru yola çekiçem :)... teşekkürler.
|
|
|
reform cozer sorunu gecen gıttıgınde gostermedın mı
|
reforma gittiğimde bu sorunu söyledim ama benim zamanım yoktu yaptırmadım diğer işlemler bitince gelmek zorunda kaldım düğünümüz vardı . bu ses aslında bi ara kesilmişti sonradan yeniden başladı . reformda en son marş motorundaki arıza için , airbag hata ışığı , motor arıza ışığı , abs sorunum için gittim sorunum çözüldü . aracın akranında hiç arıza ışığı görmeden gitmek ayrı bi güzelmiş :) .... bu hatayı servise söylemden önce baya yi bi araştırdım her kafadan bi ses çıkıyo bende sizlere sorarak intetnette araştırarak çözüm yollarını araştırıp nokta atışı yaptırmak istiyorum ve sonunda arızanın tam çözümünü yazıp paylaşmak istiyorum..
|
|
|
ersancım sorun neyse bulunur ama sende kendince araştırmanı yap tabiki ama bende baktığımda nete sadece 307 de değil tüm pug larda bir gıcırtı derdi var
|
bı resım veya vıdyo cekımı olsa daha kolay anlardık belkı keske dun macta sorsaydın arkadaslara buradan anca bu kadar anlayabılıyoruz
|
ben maçta yoktum abi malesef 56 impala sorunum nedeniyle :(... ( Aracı satmayı düşünüyoruz sorun pahalı bi sorun ise yaptırmıcam araç sahibi öyle diyo :) )
Düzenleyen Cnccoder - 12 Temmuz 2008 Saat 11:12 |
|
|
Reform servis ali abiden bu konuda hiç süphem yok bu güne kadar koyduğu teşhisler doğru çıktı ama şehir dışına çıkıcam zamanım az tatilimi yaparken gezerken sahil kenarında güzel ama gıcırdıyan bi araba bitirir beni :) |
|
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 307 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lamazibici06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
rot balans ayarlarına baktırmanız iyi olur
|
|
emre özer
|
![]() ![]() 3. Vites ![]() ![]() Yaşı : 29 Aracı : 206 Sedan Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
2008 deki konuya 8 sene sonra cevap vermek ???
|
|
![]() ![]() 3. Vites ![]() ![]() Yaşı : 48 Aracı : OPEL ASTRA SEDAN CDTİ Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
![]() Rekor bence budur ![]() |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
![]() ![]() 3. Vites ![]() ![]() Yaşı : 29 Aracı : 206 Sedan Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Hİç sorma abi :) böyle hort görülmedi ![]() |
||
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |