![]() |
|
307 hdi bilenlerin tecrübesine güveniyorum. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
sea_guard2004 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sea_guard2004
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2010 Saat 15:32 |
|
2004 89bin km de 307 1.4 hdixr alıcam arkadaşlar..anlaştık büyük ölcüde ama dizel olduğu için çok şüpelerim var..gerçi aracı expertize sokucam ama pejo servisleri expertiz konusunda iyi olmadığını duydum.
aracın triger maliyeti nekardır?
baskı balata illaki değişmesi gerekiyormu?
başka bir dizel bakımı gerekiyormu? enjektör turbo rutin değişmesi gereknler ve maliyetleri
arac sunrooflu.sadece arka tampon değişik.18.000 tl..fiyatı uygunmu?
süspansiyonu seat ıbıza veya ford focusa göre nasıl?
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
fiyat uygun gibi ama pejoya git tespit yaptır ya 40 tl ya da 50 tl sana servis geçmişinide söylerler temizzse bakımları yapılmışsa bi problem olmaz serviste değişirsen trigeli 350 tutar en fazla ama dşarda 200 falan filtreleri değişirsin yağını suyunu arabayı 19 a alıyormuş gibi düşün tabi başka masrafı yoksa bu geçerli servisten sonra tatmin olmassan eğer hiçsevise gitmmeişde kaydı yoksa mutlaka iyi bi ustaya göster
|
||
![]() |
||
sea_guard2004 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sea_guard2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tşk ederim..sana tortumda cağ kebabı ısmarlıyım :) |
||
![]() |
||
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
|
bende de 1.6 hdi var 2006 model 80000 km'de,ben çok memnunum ancak 1.4 hakkında yetersiz geliyo diye yorumlar duydum.ben de 1 kere denemiştim o aracı benmkine göre biraz daha ağır kaldığını farkettim.gerçi bu kişiden kişiye değişebilir öncelik sırasına göre trigere gelince benm servisim 120000 de değiştireceğini söyledi,içim rahatladı ama tahminim 200 TL civarı bişe olsa gerek..
süspansiyondan memnun değilim aslında,emsali araçlara göre sert ve tıkırtlı işliyor,yollartın durumu malum..
genel olarak memnun edic bir araç bakımları yapıldığı zaman tabi..bence bulduğunuz araç gerçekten hatasız bir araç ise fiyatı makul..
yine de kuşkulu yaklaşıp doğru karar vermek lazım.hayırlısı olsun
saygılar...Baran
|
||
Baran yıldırım
|
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
fiyat normal keşke 1.6 olanlarından alsan mütiş olur ama imkan buysa hayırlı olsun. servise kesinlikle baktırmalısın zaten cüzi bir fiyatı var. bende dizel alırken çekinmiştim ama araba temizse sıkıntısız binersin. turbo filan gerekmedikce değişmesi gereken şeyler değil. dizel araba kullanırken dikkat edilmesi gereken şeyler var bunlara dikkat edersen uzun süre binersin...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sea_guard2004
|
1.6 lar çok pahalı zaten keşke alabilsem..zaten yüksek performans istemiyorum araçtan, çoluk çocuğu gezdirmek için,
birde yüksek hızda motor sesini falan içeri alıyomu pejolar?? bu konuda toyotayı tek geçiyorum tıkırtı yok arabada..
|
||
![]() |
||
|
önce arabayı al sonra ıslatırız
![]() daha önce dizel kullanmadıysan onunda püf noktalarını anlatırım zaten ben artık benzinli arabadan keyif alamıyorum tatmin etmiyo dizelim sesi torku turbosu çok hoşuma gider oldu :)))))))
|
||
![]() |
||
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
|
fıyat cok dostum ben 200 premıum u 20.000 e aldım arabada en ufak sorunum yok expertıze sokup aldım yakmıyor kokluyor basıyorsun ucuyor 110 hp lik fulll bendekı yenı kasa senın alacagın arac 16.000 eder
|
||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
||
![]() |
||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|
içine sindiyse araba al güle güle bin..memnun kalıcağına eminim..1.6 ya göre elbet biraz ağır kalıcaktır ama yakıttaki cimriliği seni çok mutlu edecek :)
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
![]() |
||
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
|
1.6 ve 1.4 aynı yakıyor yakıtta degısıklık olmuyor
|
||
|
||
![]() |
||
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
|
dostum ben yaklaşık 1 yıllık 307 1.4 hdi xr sahibiyim arabam 2003 model 160.000 km de bende bu aracı ilk alırken çok tedirgin oldum etraftan herkes alma pişman olursun Eşşeğe bin daha hızlı gider falan dediler.bu araçtan eğer performans istiyorsan Chip tuning yapmalısın çok fark ediyor özellikle alt devirler çok canlanıyor motor yaklaşık 90 hp oluyor kronik sorunlarına gelirsek en büyük hastalığı sert süspansiyona sahip olması özellikle arka amartisörlerden gelen vuruntu sesi çok sinir bozucu henüz daha bu arka amartisörlere bir çözüm üreten çıkmadı sanırım.diğer bir hastalığı ise ön camlar camları açıp kapatırken mesela sen camı kapatmak istiyorsun o açılıyor yada camı biraz daha açmak istiyorsun kapanıyor zaten camı açıp kapatırken çıkardığı sesi hiç söylemiyorum çok sinir bozucu sesler çıkarıyor başkada bir sorunu yok ama bu arabanın iyi yanları daha çok mesela az yakıt gerçekten çok az yakıyor resmen kokluyor emsallerine göre konforlu bir araç uzun yolda çok iyi yol tutuşu iyi güven veriyor insana ben aracımdan memnunum.eğer bu aracı alacaksan güvendiğin bir servise götür bu araçta en çok problem Turboda ve Enjenktörlerde oluyor bu ikisine çok dikkat et zira bu parçaların fiyatları bayağı tuzlu mesela bizim araçların orjinal enjektörleri Bosh markadır ve şu anda yanlış hatırlamıyorsam adet fiyatı 350 lira Turboyu zaten söylemiyorum bile onun dışında Triger 200-250 tl ye değiştirirsin baskı balatayı göstermen gerekir değişmeyede bilir duruma göre araçta eğer boya darbe yoksa tamponun dışında değişensiz ise fiyat normal Düzenleyen kabus - 29 Kasım 2010 Saat 18:26 |
||
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
||
![]() |
||
alonso ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2011 Konum: a Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
bendede 307 1.4 hdi xr var silgeç kolunda yol bilgisayarı tuşu var ama işlem görmüyü basıldıgı zaman nedendir acaba tşk
|
||
rossi
|
||
![]() |
||
ACHTUNG ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
![]() Düzenleyen ACHTUNG - 22 Şubat 2011 Saat 23:59 |
||
![]() |
||
|
Şaka mı. Tüm 307'lerde yol bilg. var.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
valla fırsatım olsa benzinli 307'mi vericem dizel 307 alıcam (: araçdan çok memnunum ama otomatik ve benzinli olması maddi olarak biraz kötü oluyor. o yüzden dizel al pişman olmazsın. 1.4 hdi ise ufak bir araştırma yaparsan görürsün kendini kanıtlamış bir araç. adam istanbuldan antalyaya 27 litre mazot ile (yarım depo bile etmiyor) girmiş. düşün artık gerisini (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Babamda 2005 model 1,4HDi var. Araba şuan 100,000'e yaklaştı tık demedi. Periyodik bakımları ve akü dışında 1 kuruş masraf çıkarmadı. Yakıt desen bugünkü zamdan önce 18 kuruş civarındaydı. Her türlü öneririm.. Üstüne de ekonomik araba tanımam..
|
||
![]() |
||
|
2010 nisan aynında 2006 model 307 HDI Premium 110 HP lik aldım, araç aldıgımda 130.000 KM idi 10 ay olmuş alalı şu anda 175.000 KM de ve 0 hata 0 masraf yaptım, bakımlar dışında para harcamadım ve araç yerinde durmuyor sürekli geziyorum, yakıt olayı harika çok az yakıyor performans mukemmel 200 km 205 km görüyor, 15.000 km de bir yağ ve filitreler değişiyor, 45.000 km de + mazor filitresi değişiyor, araç 15.000 km de hiç yağ eksiltmiyor 175.000 km de oladugu halde. Bakımlar çok ucuz.
castrol edge 5 - 40 turbo disel yağ kullanıyorum... kesinlikle bu yağı tavsiye ediyorum ... |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |