![]() |
|
2.el 1.4 307 hdi nasıl acaba korkuyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sea_guard2004 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sea_guard2004
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2010 Saat 15:30 |
2004 89bin km de 307 1.4 hdixr alıcam arkadaşlar..anlaştık büyük ölcüde ama dizel olduğu için çok şüpelerim var..gerçi aracı expertize sokucam ama pejo servisleri expertiz konusunda iyi olmadığını duydum.
aracın triger maliyeti nekardır?
baskı balata illaki değişmesi gerekiyormu?
başka bir dizel bakımı gerekiyormu? enjektör turbo...
arac sunrooflu.sadece arka tampon değişik.18.000 tl..fiyatı uygunmu?
süspansiyonu seat ıbıza veya ford focusa göre nasıl?
bilgi verirseniz sevinirim..teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
triyer 120 binde deişir diyorr servis,maliyeti 250-300 tl
benimki 90 binde değişme sitemeye yeni başladı,kullanıma bağlı normal bakım gerekir,kullanıma bağlı yine fiyatta diğer usta arkadaşalr bilgi verebilir süspansiyoın sert ,aynen yeni kasa honda civic inki gibi |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum ben yaklaşık 1 yıllık 307 1.4 hdi xr sahibiyim arabam 2003 model 160.000 km de bende bu aracı ilk alırken çok tedirgin oldum etraftan herkes alma pişman olursun Eşşeğe bin daha hızlı gider falan dediler.bu araçtan eğer performans istiyorsan Chip tuning yapmalısın çok fark ediyor özellikle alt devirler çok canlanıyor motor yaklaşık 90 hp oluyor kronik sorunlarına gelirsek en büyük hastalığı sert süspansiyona sahip olması özellikle arka amartisörlerden gelen vuruntu sesi çok sinir bozucu henüz daha bu arka amartisörlere bir çözüm üreten çıkmadı sanırım.diğer bir hastalığı ise ön camlar camları açıp kapatırken mesela sen camı kapatmak istiyorsun o açılıyor yada camı biraz daha açmak istiyorsun kapanıyor zaten camı açıp kapatırken çıkardığı sesi hiç söylemiyorum çok sinir bozucu sesler çıkarıyor başkada bir sorunu yok ama bu arabanın iyi yanları daha çok mesela az yakıt gerçekten çok az yakıyor resmen kokluyor emsallerine göre konforlu bir araç uzun yolda çok iyi yol tutuşu iyi güven veriyor insana ben aracımdan memnunum.eğer bu aracı alacaksan güvendiğin bir servise götür bu araçta en çok problem Turboda ve Enjenktörlerde oluyor bu ikisine çok dikkat et zira bu parçaların fiyatları bayağı tuzlu mesela bizim araçların orjinal enjektörleri Bosh markadır ve şu anda yanlış hatırlamıyorsam adet fiyatı 350 lira Turboyu zaten söylemiyorum bile onun dışında Triger 200-250 tl ye değiştirirsin baskı balatayı göstermen gerekir değişmeyede bilir duruma göre araçta eğer boya yoksa tamponun dışında değişensiz ise fiyat normal
|
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |