![]() |
|
206 Bilgi ekranı ve COM2000... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2010 Saat 23:28 |
C3 ÜN COM2000 İ UYMAZ...
EKRANIN İSE VİDA YERLERİ FARKLIDIR.O DA UYMAZ YANİ... SİZ ORJİNAL 206 EKİPMANLARI BULMAYA BAKIN.YADA DENEYİN C3 Ü,DEMEK İSTEDİĞİMİ CANLI OLARAK GÖRÜN.. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim elim böyle işlere pek yatkın değil, kesin bir tarafını kırarım sökecem takacam derken, bir yere taktırıp denettirmek lazım. Eğer uyar ise para vermeyeceğim, benim aracımın ekipmanlarını citroene, onunkileri benim aracıma geçireceğiz.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
com 2000 olur kesinde.ekranı hiç duymadım bilmiyorum kardeş
bide alacağın fiyatlar nedir com 2000 e de 150tl den fazla verme
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
307 ekranı olduğunu duydumda c3 duymadım. Yakınında ise ekran git hemen tak dene derim.
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Arkadaşlar 2009 model Peugeot 206 Generation BVA aracımda tek satır bilgi ekranı bulunmaktadır. 2007 model Citroen C3 1.4 HDI FURIO aracın 3 satırlı bilgi ekranını ve silecek taraından yol bilgisayarı düğmesi olan COM2000 temin etme şansım vardır. Merak ettiğim şey ise acaba C3'ün ekranı ve COM2000'i benim aracıma uyar mı, görünüş ve işlev olarak kol aynı fakat benimkini çıkartıp drekt onu takablir miyiz?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |