![]() |
|
307 1.6 XT Premium |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kemalakkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2010 Saat 19:54 |
Forumaki tüm arkadaslara selamlar ve saygılar benim sormak istediğim bi konu olucak 2006 model 307
1.6 XT Premium almak istiyorum fakat ben hiö peugeot kullanmadım bu araclarla ilgili pek olumlu bişeyler duymadım ama inanmadım 2006 ve sonrasında pek fazla problem olmadığı söylendi iste kronik sorunlar süspansiyon yol bilgisayarı ekranın asırı sıcaklarda okunmaması felan gibi bide yüksekliğinden dolayı hızlı olarak virajlarda ters yatmasından felan bahsedildi ben burdaki yorumlarınıza istinaden almak istemekteyim bide bu aracta Cruze Contrel varmı acaba bu konudada tam bilgi almak isterim saygılarımla iyi calısmalar
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 sahıbı arkadaslar senın soruna daha ıyı yanıt vereceklerdır. donanımına gore otomatık olanların bazılarında cruıse control var. ayrıca suspansıyonu bıraz serttır ve bu durum aracın emnıyetını artırmak ıcındır...
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
xt premıum 2006 da yok galıba sadece premıum pack var onlarda zaten full oluyor.
keza bendede 2006 model 1.6 16v 110hp HDI var premıum pack dolusu yanı, kesınlıkle sorunsuz araclar nısandan berı kullanıyorum ve cok kılometre yapıyorum gunde 100 km nın altına ınmıyorum aracta bakım dısında en ufak masraf yasamadım ben , esp ye kadar hersey var ancak hız sabıtleme yok ıstenırse servıste premıum pack lere 200 lıra ya takılabılıyor orjınal olarak. Ama tavsıyem benzınlı almayın memleketın halı ortada benzınlı araclar turkıye de bitmiş ve devrını kapamıslardır bu tutarsız yakıt ucretlerı nedenı ıle hdi tercıhınız olsun ve 307 1.6 16v 110 hp lik hdi nın benzınlıden en ufak farklı yoktur serılık ve son suratte hatta rampalarda hdi benzınlıyı tokatlar ayrıca az yakar sehır ıcı 5 litre sehırler arası 90 km sabıt hızda 4 lıtrelere kadar dusuyor yakıt. ancak sehır ıcı kullanımda puf noktası az yaktırmak ıstıyorsanız acaı 2.000 devrı gecırmeyınız... premıum 307 hdi yı tavsıye ederım sıddetle... |
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
![]() ![]() ![]() ![]() |
307imden çok memnunum yine olsa yine alırım.
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
bu 307 kotuleyenlenler ıcın tek bır soz kalıyor gerıye ya araba kullanma acısı ,ya ınsan gıbı degıl hayvan gıbı arac kullanan tıpler,yada 307 olmayan bır grup mal kullanmadan yorum yapıyor. Baska hıcbır acıklaması yok...
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
konfor görünüm ne ararsan var çok memnunum...sorun benznliye tüp takıldğnda yaşanıyor galiba..onuda sağlam bi usta yaparsa o sorunda kalmaz dye düşünüyorum..ama tavsiyem hdı..en son 3 ay önce doldurdum depoyu :) benmki bide çok yakıyo xD
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
307 ye bindikden sonra diyer araclar küçük geliyor fena bagımlılık yapıyor +18
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
307 güzel araçdır lpg de hiç bir sorunu yok benim araba lpgli sadece hatalı montaj olursa o konuda hassas yol tutuşu virajlarda mükemmel değil süspansiyon biraz sert ama kullanışa alıştıktan sonra piyasadaki çoğu arabadan geniş ve konforlu tavsiyem 2006sonrası dizel almanız
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
bende XR bile vardı ama çook ama çok memnun kaldım tavsiye ederim tabi temizini bulabilirssen kaçırma derim hayırlısı olsun
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Bende de 2005 xt var memnunum için rahat olsun araç temizse kaçırma ;).
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
zaten arkadaşlar gerekenleri söylemişler,üç kurus fazla ver temiz bir dizel al hem gider çünkü 110 bg hem ekonomik hem sorunsuz
|
|
![]() |
|
kemalakkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
mesajlarınız için cok teşekkür ediyorum ben dizel arabalara ısınamadım arkadaslar araba sessiz olmalı ya bide 20 ile 22 arası alabilirim ancak o fiyatada temiz dizel bulmak cok zor ben benzinli alıp tüp taktırıcam başkada care yok zaten malum yakıt fiyatları ben 2006 dan sonra kronik sorunların bittiğini duymustum aklımda bitane almmak var yorumlara göre değerlendiricem artık inşallah hayırlısı olur
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
|
hadı hayırlısı ınsallah gonlune gore bır arac bulursun...
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
ben 2 senedir kullanıyorum ve gayet memnunum.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
22 ye bulunur 1.6 hdı araştırırsan..ama sesten dolayı istemyorum dyorsan o başka..fakat bi süre snra alışıyosun hatta turbo sesi falan hoşuma gdiyo :) bence dizel al derim..
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kemalakkan
selamlar tekrar valla bakıcam bulabilirsem alabilirim belki ama benzinli arabalar benim daha cok hosuma gidiyor sessizler dizellerden daha uzun ömrlüler ayrıca masrafları az siz kullanıcılara benim sormak istediğim birkac seyvar bu 2005 den sonra 2006 ve yüksek modeller daha iyi olduğunu söylüyorlar hiç sorun olmadığını söylüyorlar eskilere bakarak örneğin cok sıcakta bilgi ekranı okunmuyormus virajlarda araba yan yatıyor diyorlar bunlar doğrumu ben bu 3007 lerdeki malzeme kalitesine bayılıyorum yani cok güzel ayrıca hoş araba daha detaylı bilgi verebilirseniz cok memnun olurum
|
|
Afgan Kurdu
|
|
![]() |
|
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
Arkadaşım 307 kız gibi araçtır...eğer temizini az kullanılmışını bulursan tadına doyamassın onun.Bende 307 yı alırken bi ton laf söylediler ama hiç biri başıma gelmedi iyiki almışım.Aracım 3003 1.6 110 hp technoplus 80.000 de sana aracın artıları eksılerıni sayayım.
avantajları
1.
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
forumda bir arkadaşın imzasında görmüştüm ve aynen katılıyorum
PARASI OLAN MERCEDES'E BİNER YÜREĞİ OLAN PEUGEOT'A BİNER |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
kabusizmit ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2010 Konum: Bursa/Gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kabusizmit
1.Aracın fiyatına göre müthiş özellikleri var.Mesala benim aracım da 6 hava yastığı... abs,asp...6 lı cd çalar 6 kolon... torpido soğutucusu... yağmur,far,park sensörü vs... araç kazasız boyasız 1 sene önce 17.500 tl ye aldım.Bu özellikte bu modelde başka marka bi aracı bu fiyata bulman çok ama çok zor.Boş Toyotolara 25 mılyar istiyolar..
2.Konsolda kullanılan malzeme çok kalitelidir.Temiz bi 307 kesinlikle ses yapmaz.
3.Yol tutşu çok güzel .Aracımı biraz hızlı kullanıyorum..ama kesinlikle savurmuyor..Şöyle söyliyeyim Darıca dan bursaya karadan gidiyorum genelde 160-170 km süratle gidiyorum makasa da girdiğim oluyor fakat kesinlikle sıkıntı yaşamadım.
4.Aracımda yol bilgisayarı göstergesinde sıkıntı yaşamadım -10 derecede de normal gosterıyor 35 derecedede
Aracın rahatsızlık veren tek eksiği sert amortisörleri...Aracım benim sevgilim... bu yüzden kesinlikle çukura veya bozuk yola sert girmem bu yüzden amartisör sıkıntısı da yaşamıyorum..
Temizini bulduğun an sakın kaçırma al kesinlikle pişman olmassın...
NOT:Chip tuning ile güçlendirilmiş 1.6 110 luk hdi ye bindim chipten sonra 140 hp ve 330 nw tork üretiyor.Kesinlikle insanı kendine bağlıyor çok seri ,atak kolay kolay her araba yürüyemez yanında.İnsanın aklına dizel sesi gelmiyor...Böyle birşeyi de düşünebilirsin..
|
|
![]() |
|
qaan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
herkese selam,
307 nin hakkında söylenecek çok şey var,konuşsak 3 gün konuşurum. bağımlılık yapar yazmış birisi hakkaten doğru :) benim hayatta fransız hele de 307 alacağım aklıma gelmezdi.bu kadar iyi araba olduğunu keşke daha önce bilseydim. öncelikle birini yönlendirmek için objektif olmak şart. bizim ülkemizde herkes her işten anladığı için peugeot sorunlu,volkswagen iyi araba,polo kız arabası,mercedes kro arabası vs vs.. uzayıp gidiyo ..yani bizde lafla bi araba iyi veya kötü oluyo malesef. hiçbirisine kulak asmamak lazım artık en kötü arabaların bile bi seviyesi var.herkes okuma biliyo bir sürü araba araştırma siteleri var,yazılar var. hiç bir arabayı kötülememek lazım tercihler sizi hangi arabanın size uygun olduğunu ortaya çıkarıyor.en iyi arabalar deyince hemen söylediğimiz mercedes için şikayet var ı açıp mercedes hakkındaki şikayetleri okusanız heralde dünyanın en dandik arabaları dersiniz. onun için kimseye kulak asmayın,arkadaşlar zaten az çok fikir vermiş. sıcak havada ekran bilgilerinin okunmaması yazın güneşli çok aydınlık havalarda ekran kontrastının düşük kalması olabilir,onun dışında bişey aklıma gelmiyor.Fakat böyle bişeyin 307 nin kronik sorunuymuş gibi dillendirilmesi ne komiktir.Her cep telefonu ekranı,fotoğraf makinası ekranında yazın güneşli havalarda bir görülememe durumu ortaya çıkar. Benim karşı olduğum bir konu peugeot çuların da kendi içinde yok 2004 ler kötü 2002 ler iyi 2006 lar sorunlu gibi birşeye dayanmayan sözler etmesi ... dedim ya 3 gün konuşurum diye . daha lafa girmedim bile :) ben de tekrarlayayım ,temiz düzgün bir 307 sizi kesinlikle memnun edecektir. herkese iyi hafta sonları. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |