![]() |
|
Marş motoru kömürü.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murtycan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2010 Saat 14:07 |
merhaba arkadaşlar geçen gün sabah okula gitmek için evden arkadaşlarla çıktık arabaya bindik marşa bastım ve tık yok :D baktık olmuyor vurdurarak çalıştırdık okula gittik hocalara danıştık ne olabilir nereye gidebiliriz diye kocaeli sanayisinde bir kaç yer tavsiye ettiler sağolsunlar ve sorunun %90 marş motoru kömüründen kaynaklandığını belirttiler daha sonra sanayi sitesine gittik ve orada da bir kaç yerden fiyat aldık nekadar tutar diye 100 lira+ masraf diyende oldu 80 diyende oldu en sonunda bir yeri bulduk ve 30+25 lira marş motoru kömürünün masrafıyla işi hallettik hiç kalmamış kömürler :) 97binde aracım ve 2005 motor 206hdi feline sizinde aklınızda bulunsun dostlar bi sabah kalktığınızda aynı sorunla karşılaşabilirsiniz ve gerçekten tanıdığınız birisine gidin kazık yemeyin normalde servisim izmirde olduğu için kocaelinde bir yer bilmiyordum o yüzden bu tür bi sıkıntı çekmiş oldum herkese iyi günler..
|
|
206 feline 1.4hdi
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
havalar soğuyor aslında baktırmak lazım
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende kömürü 20 tl ye marş otomatiğini 25 tl ye bide balyayı değiştirmiştim ustam saolsun çok uğraştı 20 de o aldı hallettim sıfırı serviste 1450 tl işçilk hariç,valeo marka sıfırıda 375 aklınızda bulunsun tamir ettirmek mantıklı ama 2 senden fazla dayanmaz birde söküp takması çok uğraştırıcı her ustada yapamaz aklınızda olsun
|
|
![]() |
|
sanıyorumkı aracın mars motoru km sıne oranla fazla calısmıs veya sans mı dıyelım. yoksa bu km lerde komur bıtmesı genelde gorulmez... neyse ısı ucuza cozmussun ya gerısı onemlı degıl :) |
|
![]() |
|
eğer gerçekten kömürse çok basit bendede aynı sorun oldu 100 liraya hallettim gıcır oldu
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
eski aracımda aynı şey başıma gelmişti yaptırınca çok güzel olmuştu. sorunsuz çalışıyor
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
dün akşam aynı sorun bende oldu. araç marş basmadı. akü zayıfladı diye takviye yaptım ama sadece 'tık-tık' diye ses geliyor. göstergeler, lambalar yanıyor ama marş basmıyor. bu gün artık tamirciye götüreceğiz..akşam gözüme uyku girmedi :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |