![]() |
|
bir sanruf sorusu.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bulut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2010 Saat 11:03 |
herkese merhaba..
arkadaşlar aracım 2004 307 1.4 aracımdaki sanruf kapalı olması gereken 0 kounumunda değil 1 konumunda kapanıyor. bu da kilitlemede cam kaldıma ve sunruf kapanmasında sanrufun üç dört cm. açılmasına neden oluyor. akü söküldükten sonra bi sıfırlama işlemi var sanırım yapmaya çalıştım ama olmadı.. bi engel teşkil etmiyor bana ama yine de aklıma takılıyor. tecrübeli arkadaşlardan fikri olan varmı? |
|
Bulut
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba... Sponsor olan EFE ile irtibata geç bence kesin çözüm onda.... |
|
![]() |
|
bulut ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
en iyisi öyle yapmak sanırım..
|
|
Bulut
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
belki biliyosunuz ama genede söyleyeyim sıfır konumunda dügmeye bastırınca tam kapanıyor
|
|
![]() |
|
evet denedim ama yinede düğme 1 konumunda iken sanruf kapanıyor. düğmenin değişmesi mi gerekir yyoksa herhangi bir sıfırlama işlemi varmıdır.
|
|
Bulut
|
|
![]() |
|
ustaların bi yorumu yok sanırım?? özelden mi mesaj atsam ?
|
|
Bulut
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bu sorunla ilgili başka bir yerde yorumlar okumuştum sanırım sunroof düğmesini içeri doğru bir süre basılı tutarak sıfırlama yapılabiliyordu. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |