![]() |
|
İzmir'de çıkma parça |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mettow ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1979 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2010 Saat 15:52 |
Selam herkese,
2004 model P 307 'min farlarının dışındaki plastikler eskiyip sararmış durumda. Değiştirmeyi düşünüyorum, İzmir'de önerebileceğiniz çıkma parçacı var mı? Sıfır almaktansa iyi bir çıkma bulursam almayı düşünüyorum.
|
|
Metin
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam forumdada satan arkadaslar vardı.2 el yedek parça bölümüne bir bakın derim.
|
|
![]() |
|
mettow ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1979 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
selamlar, çıkma parçadan vazgeçip sıfır orjinal aldım. Servisin KDV dahil 270 TL dediği sis lambalı farı aşağıdaki adresten 180 TL 'ye aldım. Siparişi öğleden sonra verdim, bu sabah orjinal kutusuyla birlikte geldi. 10 TL de kargo verdim.
www.hepsi peugeot.com Düzenleyen mettow - 24 Kasım 2010 Saat 14:51 |
|
Metin
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
hadi hayırlı olsun metin :)
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
Saolasın Serhat. Sol farın tırnakları mı ne kırılmış, saolsun kasko yenisini aldı, ben de sağ tarafı aldım, sararmış olan farları yenilemiş olduk böylece :)
|
|
Metin
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
kaskoyu neden deldirdin ?
senin hasarsızlık indirimin yokmuydu ?
|
|
beyaz |
|
![]() |
|
hasarsızlık indirimi vardı da, hasar yapınca ortadan kalktı :) eşim küçük bir kaza yaptı, ciddi birşey yok, tampon hasar aldı, değiştirttik. bir de ufak tefek çizikler vardı.
Düzenleyen mettow - 25 Kasım 2010 Saat 09:41 |
|
Metin
|
|
![]() |
|
pachito ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
yeni farını güle güle kullan hocam :D
arkadaşlar bir ara toplanalım derim :D sayımız artıor:)
|
|
m-yersel@hotmail.com
Arh+ / 206 XS |
|
![]() |
|
o zamn yeni bi başlık ister bu mevzu
![]() |
|
beyaz |
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
Aklınızda olsun 2.sitede peugeut çıkmacısı oto can var cıkma parça temin edebileceginiz bir yer her türlü yedek parçayı buradan temin edebilirsiniz tel:4359750
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |