|
Ön göğüs kabarma sorunu (207) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
irresistible86
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı irresistible86
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2010 Saat 11:22 |
|
2007 model Peugeot 207 1.4 Trendy sahibiyim . Aracın ön göğsünde kabarma sorunum var . Sikayetvar sitesinde okudum aynı model aynı yıl arabalarda aynı sorunun olduğunu gördüm . Garanti süresi dolduğu için Peugeot bu hatayla ilgilenmiyor .3500 tl'lik bir fatura çıkarıyor . 3 yıllık bir arabanın göğsü bu şekilde kabarır mı ? Bu sorun tek bende olsa anlayacağım , kullanıcı hatası diyeceğim fakat hiç bir şekilde ihmalim olmadığı halde ön göğsün kabarması ve bunun aynı modeldeki arabalarda olması akıllarda üretim hatası sorunu olduğunu imajını yaratıyor .
Çevremde duyduğum , Toyota Volvo gibi markalar , 8 10 yıllık arabalarında üretim hatasıyla ilgili bir sorun olduğunda değişimini yapıyorlar . Ama Peugeot bunu direkt kullanıcıya yüklüyor . Tüketici kanununda şöyle bir madde var . Ağır kusur ve üretim hatası var ise garanti süresi dolsada üretici firma hasarı üstlenmelidir . Ben tüketici mahkemesine başvurdum . Bakalım sonuç ne olacak . Uzun bir süreçmiş ama beklicem . Konuyu buraya açmamın nedeni tüketicileri bilgilendirmek . Saygılarımla http://img233.imageshack.us/gal.php?g=54487877.jpg Bunlarda fotoğraflar Bu da şikayetvar sitesindeki aynı sorunu yaşayan diğer kullanıcılar . Kim bilir kaç kişi daha vardır , buraya sorunlarını yazanların dışında . Düzenleyen irresistible86 - 21 Kasım 2010 Saat 12:02 |
||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2007 207 lerde göğüs kabarma sıkıntısı mevcut özellikle 2007lerde umarım sorununuz çözülür bi şekilde
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
|
Arkadaşım , en doğru olanı yapmışsın aslında markalar eğer ilk sorumlu ele ulaşabilirsen ürünlerinin arkasında firmanın tanınmışlığına bağlı olarak arkasında duruyorlar. Ama servis ve bayiler bu konuda gereken hassasiyeti yeterince maalesef göstermiyorlar. Benim başımada buna benzer araç dışında bir sorun gelmiş ve senin kine benzer bir yol ile sorunumu çözmüştüm. Mahkeme dışında Türkiyedeki peugeotun sorumlu kişisilerine ulaşmayı dene resimlerle sorununu anlat hatta çevrende çeviri yaptırabileceğin biri varsa Fransızca sorununu genel merkeze ilet. Tüm adres kişilere internetten kolayca ulaşabilirsin.
geçmiş olsun umarım sonuç alırsın , gelişmelerle ilgili forumda bizi haberdar et.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
volkan_uysal
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
|
Geçmiş olsun, kullanımdan kaynaklı olmadığı çok net. bencede peugeot müşteri hizmetleri v.b. yurt dısına bir yazı yazman. tekrar geçmiş
|
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
irresistible86
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı irresistible86
|
|
Peugeot İstanbul'u kaç kere aradım . Her seferinde farklı kişilerle görüştüm . Servis fotoğraflarını gönderdi , ama kabullenmiyorlar . 1 hafta daha bekleyip bütün medya yayın organlarına sorunumu iletmeyi düşünüyorum . Bilmem ilgilenirler mi ? Ama denicem .
|
||
irresistible86
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı irresistible86
|
|
Peugeot müşteri hizmetleri olumsuz yanıt veriyor . 2 kez görüştüm . Peugeot Fransa'ya da mail gönderdim . İngilizce gönderdim fakat . 1 ay oldu . Ordan da cevap yok maalesef .
|
||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşların dediği gibi fransa merkezede yazın daha duyarlı oluyor onlar peugeot bu sorunu ısrarla kabul etmiyor bu malzeme hatası bariz ortada
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok zor bir süreç olabilir ama sakın pes etme aracını bile değiştirebilirler zaten olması gereken odur
|
||
irresistible86
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı irresistible86
|
|
Ah hocam nerde . Peuogeot eski Peugeot değilmiş onu anladım artık . Babam kendimi bildim bileli Peugeot kullanırdı . Bende onun izinden gidiyordum . Şirketimizin iki tane Peugeot benim bir tane bir tanede ablamın var . Şirket için olanları direkt satışa çıkardım . Artık hayatta bulaşmam Peugeot'ya . Benden uzak ALLAH a yakın olsunlar .
|
||
C!N
1. Vites 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Geçmiş olsun, paylaşım için teşkkürler. Sürecin gelişimini aşama aşama bizimle paylaşmaya devam edersen bizim için de bir ışık olmuş olur, umarım sorunun en kısa zamanda çözümlenir.
Düzenleyen C!N - 21 Kasım 2010 Saat 12:19 |
||
irresistible86
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı irresistible86
|
|
Tabiki . Bir Peugeot sahibiyle iletişime geçebilmiştim . O benden önce başvurmuştu mahkemeye . Hakim Peugeot'dan savunma istemiş en son konuştuğumuzda . Onlar da 2 hafta süreleri olmasına rağmen savunma yapmamışlar . Bir daha konuşamadık . Yarın olsun mesaj göndercem bir daha arkadaşa . Umarım o kazanır da diğer davalara örnek teşkil eder. Süreç hızlanır .
|
||
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
|
Pes etmeyip sonuna kadar hakkınızı arayınız dediğim gibi Fransaya bile konuyu resimleri ile Fransızca olarak yazın.
|
||
1973 - Bursa |
||
furkan
1. Vites 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dostum geçmiş olsun aynı sorun bacanağımdaki 2007 model 207 de de var çok uğraştı bişey çıkaramadı servis dinlemedi bile yüzüne bakmıyor git istediğin yere şikayet et diyor oda gidip çıkmacılardan arıyor sıfır 4000 tl yi buluyor
|
||
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Madem öle ilgisizlik yapıyorlar yerınızde olsam o servis neresıyse A4 kağıda adresini telefonunu ve en başada büyük yazıyla servisin ismini ve sonrada neyden sikayetçiyseniz sorununuzu bildirip bi kaç benzin istasyonuna yapıştırınca işlem tamamdır..
|
||
peugeot murat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
|
|
||
irresistible86
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı irresistible86
|
|
Umarım bizde kazanırız . Israr ettim . Ama bu durumdan haberim yoktu . İlk çıktığında değiştirildiğinden . Bilsem onu da söylerdim . Peugeot ile bir daha muhattap olmak istemiyorum . En iyisi mahkeme . Onun da sonucu bekleniyor . Benim gibi sorun yaşayanların tek şanssızlığı garantisi bittikten sonra bu olayın gerçekleşmesi . Ama ondada belirttiğim gibi iki madde içine alırsa hakim kazanıyoruz davayı . Bakalım hakimin insiyatifine kalmış durumda .
|
||
Haksen016
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
|
büyük ihtimalle kazanırsınız o ne öyle yeni aracın torpidosu kabarırmı hiç , reklam yapmayı biliyorlar markalarına sahip çıkmaya gelince ses yok.
|
||
1973 - Bursa |
||
C!N
1. Vites 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Eğer böyle bir iade alımı varsa örnek teşkil edebilir, sadece o davanın bilgilerine ulaşmakta fayda var bana sorarsanız.
|
||
irresistible86
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı irresistible86
|
|
Ah keşke öyle bir şey bulabilseydim
|
||
C!N
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Acaba peugeot murat sayesinde o müşteriye ulaşabilmek mümkün olur mu , ona ulaşmak elindeki envanterlerin emsal olması açısından faydalı olabilirdi...
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |