![]() |
|
lpg li 206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
bahrin95 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2010 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2010 Saat 12:08 |
||
atiker marka lpg li aracım şehir içi 200 bin lira yakıyo kilometrede bu normal mı
|
|||
![]() |
|||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
aracı kullandığın şehir ve tarfik yoğunluğuda önemli , yani istanbulda olsan normal derdim.
|
|||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|||
![]() |
|||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
||
ayrıca forumdaki arkadaşlarımızdan cecoli daha net bilgi verecektir.
|
|||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|||
![]() |
|||
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
||
Bence normal çünkü benim aracım da şehirler arası 16krş yakıyor. Daha yeni aldığım için ş.içi ölçemedim ama ş.arasına oranladığımızda abartılı gelmedi.
|
|||
![]() |
|||
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
:))) o bişeyide bilmese şaşıcam zaten :))) edit:imla Düzenleyen reserpin - 26 Aralık 2010 Saat 23:54 |
|||
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
kullanım sartlarına gore yakıt degısır. kısa mesafe veya egımlı yerlerde kullanırsanız yakıt artar. yalnız son zamlardan sonra 20 kr artık zor :((
benzınle 8lt tuketmıs olsanız lpg ıle en az 9 lt tuketırsınız kı bu da yaklasık 21 kr a denk gelır. arıza ısıgı yanmıyorsa yumusak kullanım ıle bu degerlerı yakalamak mumkun olur. yalnız arac hakkında da bılgı verılmemıs... Düzenleyen cecoli - 27 Aralık 2010 Saat 00:03 |
|||
![]() |
|||
||
öğrenmek için buradayız bırader :))
|
|||
![]() |
|||
reserpin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2010 Konum: İST/Esenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
||
sendeki bilginin %10'unu bilem özel servis açardım :))) gerçekten tebrik ediyorum her konudaki bilgini ve yorumlarını dikkatlice okuyorum çok şey öğendim senden desem yeridir teşekkürler ... |
|||
308 1.6 Turbo Dizel 110hp (2008)
|
|||
![]() |
|||
||
sagol tesekkur ederım ama ben daha neyım kı forumumuzda benden cok daha bılgılı arkadaslarımız var. ayrıca bırılerıne faydam dokunuyorsa ne mutlu bana. amac paylasım :)) |
|||
![]() |
|||
||
:))) o bişeyide bilmese şaşıcam zaten :))) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Allah tan alcak gonullu olmayı elden bırakmıyorummm yoksa cok sımarırdım herhalde
![]() bende sızlere tesekkur edıyorum bu sıcak ortamı sagladıgınız ıcın
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |