Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Araç Alım & Satımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 - Dizel..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 - Dizel..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
emreozgok Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emreozgok Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 - Dizel..
    Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2010 Saat 17:10
206 Dizel bir araç istiyorum ama bir çok modeli var.. açıkcası aralarında araştırdığım kadarıyla pek bir fark yok gibi görünüyor. 2003-2005 arası düşünüyorum.. 14.000 TL kadar ayırabileceğim bir bütçem var, umarım istediğim gibi bir araç bulabilirim.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2010 Saat 17:35
tabiki dizel araç çok ama baya bi araştırman lazım temizini bulmak neredeyse imkansız temiz olanlarda sıfır araç fiyatına eş değer istiyor. bendede 2005 X-LİNE dizel modeli var ben memnunum yakıt durumu harika diyebiliyorum kesinlikle 206 tavsiye ediyorum 
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emreozgok Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2010 Saat 17:38
iyi günlerde kullanman dileğiyle,
açıkcası zaman konusunda bir acelem bulunmuyor, bulana kadar aramaya devam :) çevreme haber bıraktım, internet üzerinden de arıyorum. umarım en kısa zamanda bulurum :P
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2010 Saat 18:15
bulursun inşallah hiç acele etme çünkü acele işlerde her zaman problem çıkıyor  Unhappy
Yukarı Dön
elenor Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elenor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2010 Saat 18:41
Dizel 206 da X-Line modellere bak derim kolay gelsin
206 HDİ 1,4
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2010 Saat 18:46
AZ DAHA VEREBİLİRSEN DİZEL FELINE AL DERİM BEN
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emreozgok Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2010 Saat 18:50
Bi kaç araç buldum aslında, sistemde kayıtlı araızaları gözükmüyor. satıcılarının söylediklerine göre bi problemde yok. işte bayramdan sonra gidip servise falan götürmek lazım.
bu fiyat şuan için çıkabileceğim maksimum açıkcası çünkü biraz daha zorlarsam sıkışıcam onuda istemiyorum açıkcası. işte hafta sonu bir X-line var bakacağım ama feline ile arasında ne fark var tam bilmiyorum doğrusu
Yukarı Dön
106arts Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 106arts Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2010 Saat 20:48
206 hdi
206 x-line
bu ıkı modelde 4 kapıları arasındakı fark nedır ben bi fark göremedım
Yukarı Dön
karayel1984 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı karayel1984 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2010 Saat 23:46
dizellerin hepsi hdi diye geçiyor fakat hdi larında farklı modelleri var feline en dolu olan modeli 6 airbag yağmur sensörü far sensörü vs. 2003-2005 modellerde en dolu olan modeli xt eğer temizini bulabilirsen xt bak derim ben
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı emreozgok Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2010 Saat 18:23
gördüğüm kadarıyla dizel araç alamıycam gibi, bu nasıl birşeyse sağlam bir araç göremedim :) ama 206'dan da vaz geçmedim. benzinli bakıyorum artık.. çok fazla km yapmayacağımı göz önüne alırsam, şu aşamada benzinli bir 206 almak benim için daha iyi.. bu arada benzinli 206 yakıt durumu ne durum da?
Yukarı Dön
Haksen016 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Temmuz - 1973

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Haksen016 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2010 Saat 18:30
düşük modellerde temiz dizel bulmak neredeyse imkansız. Benzinli temiz bir araç bulursan al derim çok da gezeceksen tüp alternatifini düşünürsün. Çünkü dizel aracın yüksek km. lerden sonra masrafı daha ağır olur.
2006 Peugeot 307 XT Triptonik

1973 - Bursa
Yukarı Dön
106arts Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 106arts Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2010 Saat 22:12
206 1.6 16v al derim 110 hp
en dolu modeli 14000e alırsın
performans mukemmel gti e yakın performansı
özellıkte cok xt modellerı ve roland garros modellerınde var 16 valf
bu arada butun 1.6 lar 16valf degıl
2001 2002 2003te var bazılarında hepsnde degıl
Yukarı Dön
bro Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı bro Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2010 Saat 13:28
Orjinalini yazan: emreozgok emreozgok Yazdı:

Bi kaç araç buldum aslında, sistemde kayıtlı araızaları gözükmüyor. satıcılarının söylediklerine göre bi problemde yok. işte bayramdan sonra gidip servise falan götürmek lazım.

Bayram öncesi bir araç buldum otopazarında,sahibi arabam da sadece arka çamurluk boyalı başkada birşey yok alalı 20 gün oldu servisinde ekspertiz ettirdim dedi.Ok dedim ekspertiz raporunu göreyim,evde yanımda getirmedim dedi.Neyse aracın ufak tefek boya işleri var ama genelinde temiz görünüyor.Çalıştırdım fena çalışmıyor,ses temiz.Pazarlık ettik anlaştık,bir tur atalım dedim.Bindik arabaya gaz yemiyor bir türlü,geç tepki veriyor gaza..Dedim yarın servise gösterelim sağlam derlerse hemen işlemleri halledelim.Neyse ertesi gün servise gittik aracın sadece sol 2 kapısı ve tavanı orjinal boyalı geri kalan her taraf boyanmış AğlamaHadi ona ok dedik,motor-mekanik kontrol edildi 2-2,5 bin TL masraf çıktı.Servise götürmeyip satıcıya inansam araba elimde kalacak.Ucuz da değil,sorunsuz olsun diye piyasa değeri 15-16 ise 17 verelim bizi üzmesin dedik kabul ettik verilen fiyatı.üstüne serviste bir dünya boyanan ve masraf çıkınca bu fiyata olmaz dedik.Sonuçta almadık tabi arabayı ama Piyasa kurt dediğimiz yada kendini öyle sananlarla dolmuş,kimseye güven yok.Servise bile..Arabayı benden sonra servisin 2. elindeki adamlar değerlendirdi ve aldılar sanırım.Sinirli Ya satanda sıkıntı var yada serviste sıkıntı var,Allah'a havale ettim kendilerini ve borca girip beni kasacağını bile bile sıfır almaya karar verdim.Özellikle dizel alacaksanız,imkanınızda varsa sıfır alın derim.yoksa tanıdık,bildik bir araç olmadığı sürece çok büyük risk mevcut piyasada.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6965 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 445 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 581 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 335 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5123 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 595 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 388 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 655 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 242 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 554 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 756 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2264 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1020 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5599 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4834 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2047 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 512 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2200 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37347 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English