![]() |
|
206 - Dizel.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emreozgok ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreozgok
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2010 Saat 17:10 |
206 Dizel bir araç istiyorum ama bir çok modeli var.. açıkcası aralarında araştırdığım kadarıyla pek bir fark yok gibi görünüyor. 2003-2005 arası düşünüyorum.. 14.000 TL kadar ayırabileceğim bir bütçem var, umarım istediğim gibi bir araç bulabilirim.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabiki dizel araç çok ama baya bi araştırman lazım temizini bulmak neredeyse imkansız temiz olanlarda sıfır araç fiyatına eş değer istiyor. bendede 2005 X-LİNE dizel modeli var ben memnunum yakıt durumu harika diyebiliyorum kesinlikle 206 tavsiye ediyorum
|
|
![]() |
|
emreozgok ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreozgok
![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi günlerde kullanman dileğiyle,
açıkcası zaman konusunda bir acelem bulunmuyor, bulana kadar aramaya devam :) çevreme haber bıraktım, internet üzerinden de arıyorum. umarım en kısa zamanda bulurum :P |
|
![]() |
|
bulursun inşallah hiç acele etme çünkü acele işlerde her zaman problem çıkıyor
![]() |
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
Dizel 206 da X-Line modellere bak derim kolay gelsin
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
AZ DAHA VEREBİLİRSEN DİZEL FELINE AL DERİM BEN
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreozgok
Bi kaç araç buldum aslında, sistemde kayıtlı araızaları gözükmüyor. satıcılarının söylediklerine göre bi problemde yok. işte bayramdan sonra gidip servise falan götürmek lazım.
bu fiyat şuan için çıkabileceğim maksimum açıkcası çünkü biraz daha zorlarsam sıkışıcam onuda istemiyorum açıkcası. işte hafta sonu bir X-line var bakacağım ama feline ile arasında ne fark var tam bilmiyorum doğrusu |
|
![]() |
|
106arts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
206 hdi
206 x-line
bu ıkı modelde 4 kapıları arasındakı fark nedır ben bi fark göremedım
|
|
![]() |
|
karayel1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
dizellerin hepsi hdi diye geçiyor fakat hdi larında farklı modelleri var feline en dolu olan modeli 6 airbag yağmur sensörü far sensörü vs. 2003-2005 modellerde en dolu olan modeli xt eğer temizini bulabilirsen xt bak derim ben
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreozgok
gördüğüm kadarıyla dizel araç alamıycam gibi, bu nasıl birşeyse sağlam bir araç göremedim :) ama 206'dan da vaz geçmedim. benzinli bakıyorum artık.. çok fazla km yapmayacağımı göz önüne alırsam, şu aşamada benzinli bir 206 almak benim için daha iyi.. bu arada benzinli 206 yakıt durumu ne durum da?
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
düşük modellerde temiz dizel bulmak neredeyse imkansız. Benzinli temiz bir araç bulursan al derim çok da gezeceksen tüp alternatifini düşünürsün. Çünkü dizel aracın yüksek km. lerden sonra masrafı daha ağır olur.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
106arts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
206 1.6 16v al derim 110 hp
en dolu modeli 14000e alırsın
performans mukemmel gti e yakın performansı
özellıkte cok xt modellerı ve roland garros modellerınde var 16 valf
bu arada butun 1.6 lar 16valf degıl
2001 2002 2003te var bazılarında hepsnde degıl
|
|
![]() |
|
bro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2010 Konum: Ören-İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Bayram öncesi bir araç buldum otopazarında,sahibi arabam da sadece arka çamurluk boyalı başkada birşey yok alalı 20 gün oldu servisinde ekspertiz ettirdim dedi.Ok dedim ekspertiz raporunu göreyim,evde yanımda getirmedim dedi.Neyse aracın ufak tefek boya işleri var ama genelinde temiz görünüyor.Çalıştırdım fena çalışmıyor,ses temiz.Pazarlık ettik anlaştık,bir tur atalım dedim.Bindik arabaya gaz yemiyor bir türlü,geç tepki veriyor gaza..Dedim yarın servise gösterelim sağlam derlerse hemen işlemleri halledelim.Neyse ertesi gün servise gittik aracın sadece sol 2 kapısı ve tavanı orjinal boyalı geri kalan her taraf boyanmış
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |