![]() |
|
otomatik 307 arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihkiziroglu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihkiziroglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2010 Saat 13:25 |
Arkadaşlar otomotik vites 2003-2004 model temiz 307 arıyorum.Tercihen donanımlısını arıyorum.( sanırım XT ).Diğer modellerde değerlendirillir.Ş.urfada ikamet ediyorum yakın illerden olursa daha iyi olur.Ayrıca otomotik 307 kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi ? Artıları eksileri nelerdir ? Teşekkürler...
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben 2 senedir kullanıyorum ve gayette memnunum.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2004 var bende gayet iyiyiz sorun yok şeytan kulagına kurşun |
|
![]() |
|
fatihkiziroglu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihkiziroglu
Fiyat aralığı hakkında bilgi verebilirmisiniz.İnernette bakıyorum çok geniş bir fiyat aralığı var.Hiç peugeot araca binmedim.Piyasasını da çok bilmiyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-307-2004-model-otomatik-vites-1-6-307-full-hata-boya-yok-34620305/detay bu araç hakkında yorum yapabilirmisiniz.Teşekkürler
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
sahibinden bulmanı tavsiye ederim 1.) km kontrolu önemli servisden bilgi al 2.) 2004 olduguna göre 2007 veya 2009 arası tüv de muayne olmuştur o tarihlerdeki km önemli 3.) ilk sahibi ise bakım bilgilerini sor ama arac galeride oldugu icin sahibinin telefonunu iste ona aracın bakımlarını ve km sor zaten telefonu vermezse bilki bi sorun var
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
galeriden araba almamaya çalışın sonuçta üstüne kar koyuyor ben 6aydır kullanıyorum çok memnunum mutlaka servise gösterin 307nin otomatiği hassas araç yorgun olmasın çok sorun çıkarır burda birkaç arkadaşımız her gün şikayet yağdırıyordu xt ler 18bin ile 22 bin arasında aracın ağır bakımlarını da kontrol ettirin yakıtı çok fazla aklınızda bulunsun lpg şart araba lpgli olursa iyi olur kmsi düşük olsun 150binden sonra şanzuman nın arıza riski fazlalaşıyormuş
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
verdiğiniz linkdeki araç yorgun gibi geldi bana
bu linkteki temiz ama fiyat uçuk biraz ederi 20
sw ler de çok güzel ayrıntıya bakmadım örnek olarak
buda iyimiş 40binde
Düzenleyen 06BAHO - 18 Kasım 2010 Saat 17:01 |
|
BAHTİYAR KILCI
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihkiziroglu
06BAHO nickli arkadaşım ilgin için teşekkür ediyorum.Linkini verdiğin araçlara baktım sw kasa düşünmüyorum.Çanakkaledeki gerçekten güzel ama git gel zor olacağından olmayabilir.Ş.urfa da ikamet ediyorum bu tarafta pek binmedikleri için bulamıyorum.Vermiş olduğum linkde galeridenmiş şimdi araştırdım.Artık yardımlarınız bekliyoruz.İyi ve uygun bir araç için.Teşekkürler... |
|
![]() |
|
:)) galeriden miymiş :)) ben örnek olsun diye verdim bakmamışım 0 gibi arabada çok çürük çarık da sahibinden .coma girin benzin& lpg ve otomatik seçeneklerini tıklayın yanlız 307 den herhangi bir model seçmeyin araba temiz olsunda gersi tefarruat il seçiminde yakın bölgeleri tarayın benimde gözüme çarparsa yollarım ama iyi düşünün araba çok yakıyor fabrika verilerinede bakabilirsiniz şehir içi 100kmde 10litre yakın verilmiş ki 10 litreyi geçiyor
|
|
BAHTİYAR KILCI
|
![]() |
|
bir filtreleme yaptım 100bini geçmememiş otomatik lpgli türküyedeki satılık tüm 307ler 56 adet linki
yollayamıyorum çıkmıyor km siz yapınca çıktı 133 tane bir bakın istisnalar hariç 100binin üstünde olmasını önermiyorum
Düzenleyen 06BAHO - 18 Kasım 2010 Saat 18:23 |
|
BAHTİYAR KILCI
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
çok dikkat et 307 otomatiklerde temizini bulmak epey zor iyice araştırıp aramak lazım
|
|
![]() |
|
elenor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2008 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 323 |
arkadaşım satıyor izmirde fikir edinmeniz için ilan bilgisini verebilirim kolay gelsin http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-307-satilik-peugeot-307-degiseni-yok-32428369/detay
|
|
206 HDİ 1,4
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihkiziroglu
İzmirdeki güzel araba.Son fiyat ne sayarki ? Yarın arayacam.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
umarım gönlüne göre güzel bir araç bulursun.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |