|
honda sitesinden alıntıdır |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2008 Saat 09:57 |
|
evet arkadaslar birebir alıntıdır buyrun yorumsuz... 1997'de Avrupa'da yapilan bir testte, en hizli viraja giren seri uretim otomobil secilmisti. Standart 106 GTI, test yapilan virajda 171 km/s'lik hiziyla Catherham Super Seven, Lotus Elise, BMW M3, Ferrari 456 GT gibi muthis otomobilleri ciddi hiz farklariyla geride birakmisti. Ingiltere'de olay olan bu test, 1997'nin ikinci yarisinda tekrarlandi ve 106 GTI, tahtini Ferrari 355 Berlinetta'ya kaptirdi Bu ilginc test deneyimlerinden sonra 106 pek cok teste tabi tutuldu, ornegin 520 beygir gucundeki Lamborghini Diablo ile yaptigi pist yarisini onde bitirerek hicbir kompakt otomobilin yapamadigini yapti...
buyrun bu typer filan nasıl efsaneyse 106 gti ve 306 gti da efsane..iki aracıda çok severim ..ama 206 gti yalan tutmadı diğerleri gibi amcamda vardı 106 gti çok seri değişik bi araçtı diyor . bu arada serkan abi verdiğin bilgiler çok çok bilgilendirici.çok beğendim paylaşımını teşekkürler
|
||
Rfk
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 291 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
paylaşım için teşekkürler
|
||
kann87
1. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
106 gtı guzel ama 306 gtı ınanılmaz bır araba :DD |
||
-küfürbaz gizemli rapci-
|
||
Cnccoder
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kısmet olmadı ikisinide kullanmak :) Model olarakta 106 ve 306 en beğendiklerimdir. nedense pug un başka modelinden bunlar kadar hoşlanamadım bu gün ikinci el araba almayı düşünsem pug 306 alırdım başka alternatifi yok benim için...
|
||
Beni sevmek için programlanma devrelerini yakarım...
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Vay beee...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
YOK YOK BEN KESİN YENİDEN 106 ALİM...HONDAYA COİLOWER ALANA KADAR O PARAYA 106 ALIRIM..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben dıyorum yaşamak lazım dıye anlatamıyorum...
|
||
ctrctn
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2008 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
paylaşım için teşekkür
|
||
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
GTI.ötesi yokk. serhat abi draglarda görmek istiyoruz seni artık...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim araba yurumuyor oyle bır soylentı var halk arasında ...
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
+++++++++++
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
++++++++++++++++++ bu ne şimdi +++ yapmıssın n edemek bu anlatırmısın kardesım... |
||
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kaçma gti kolpa paşaoğlu xs 106 kalkıpta ne yapsın
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
:D:DD
|
||
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
??????
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hepınızın ıcınden gecıcem az kaldı sıkın bıraz...
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tamam serhat abi sinirlenme lutfen
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aç bagajı açççç
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
paylaşım için teşekkürler..
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |