![]() |
|
otomatik şanzıman yağ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2010 Saat 21:39 |
arkadaşlar 307 min otomatik şanzıman yagını degıştırmek istedim yetkili servis (yıldırım peugeot) 160 tl özel servis 120 tl istedi degiştiren arkadaşlar tavsiye tşk.
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ver 160 ı kafan rahat olur en azından.
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
hocam 307 min şanzıman yağını yetkili serviste yağı 2 ay önce değiştirdim.100 tl ye değiştirtim.kesinlikle yetkili srviste değiştirt.yağ fazla yada az olmasına bilgisayrla bakıyorlar.yanlız yetkili servislerin fiyatı farklı olmamalı.ben 100 tl verdim.
Düzenleyen bayelektronik - 13 Kasım 2010 Saat 22:33 |
|
![]() |
|
aktifoto ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BENİMDE PEUGEOT ÖZEL SERVİSİM VAR OTOMATİK ŞANZIMAN YAĞINI 80 TL YE DEĞİŞİYORUZ OTOMATİK ŞANZIMAN YAĞI MOTOR YAĞI GİBİ DEĞİŞMEZ HERKEZİN YAPACAĞI İŞ DEĞİLDİR ÖNCELİKLE ŞANZIMAN ISISI 90 DERECEYİ BULACAK ARAC STOP EDİLECEK YAĞ BOŞALTILACAK SONRA YAĞ KONULACAK ARAÇ ÇALIŞTIRILACAK VİTESLER GEZDİRİLECEK VE PARK KONUMUNA ALINACAK ŞANZIMAN ISI DERECESİ 58/68 ARASI OLDUGUNDA ARACIN ALTINDA SEVİYE TAPASI AÇILACAK YAĞ İP KALINLIĞINDA AKANA KADAR BOŞALTILACAK VS... ISI DEĞERLERİ İÇİN PPS (PLANET) CİHAZI LAZIM VE İŞİ BİLEN USTA HER YERDE YAPTIRMAYIN.... |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
benimde otm 1.4 hondam var benimde kafam da şanzıman yağıyla ilgili devamlı bi soru işareti var yağını zaman zaman kontrol ediyorum gram eksilme vs bişi de göremedim
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oto şanzuman yağı ömürlük diye biliyordum.
|
|
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |