![]() |
|
123456 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2010 Saat 11:42 |
Düzenleyen Kozolaq - 17 Kasım 2017 Saat 19:20 |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben buyuk bir sorun olucağını zannetmiyorum ama genede pcye bağlatmanda fayda var kafan rahat olur. bence yakıtdan (lpg) yapmış olabilir. tabi bu bir tahmin daha deneyimli arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
|
|
![]() |
|
konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
lpg den kaynaklıdır büyük ihtimal bujilerde bi sıkıntı varsa o zamanda yanabilir
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
aktifoto ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ARASIRA YANIP SÖNÜYOR VE ARACIN ÇALIŞMASI SORUNSUZ İSE LPG DEN YAKAR PEUGEOT LAR LPG Yİ SEVMİYOR BUNU BİLEN BİLİYOR HEMEN HEMEN HERGÜN BU TİP ARIZALAR GELİYOR BİZE AMA SORUN LPG ÇIKIYOR
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
arkadaşlar aynı sorun bende de var ama benım araçta lpg yok
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Bayram çıksın servisler kapalı pc ye bağlatayım, böyle ufak tefek sorunlar olsa bile miğde bulandırıyor.
|
|
![]() |
|
jhonny_cage ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jhonny_cage
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
slm arkadaşım resimdeki lamba genelde pc ye bağlatınca katalitik konvertör diye çıkıyor ama bakım yapılınca katalitik konvertör yerine enjektörlerde tıkalı çıkabiliyor aynı arıza benim eski arabam opel merivada vardı benzin den oluyor enjektörler tıkanıyor bir servise götürüp enjektörlere baktırıver |
|
cage
|
|
![]() |
|
süleyman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
ne yaptınız sorun çözüldümü ... bende aynı sorun yaşadım sefer yandı bir daha yanmadı
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
araçın suyunu kontrol ettinizmi
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende lpg gazı ayarı bozukken yapıyodu araba sabit devirdeyken lamba yakıyodu bilgisayara bağlatıp gaz ayarlarını değiştirdiler şimdi arıza lambası yakmıyo lpg dende yapıyo olabilir her ihtimale karşı pc bağlatıp baktırmanda fayda var
|
|
106 XS Balıkesir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |