![]() |
|
hidrolik direksiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2010 Saat 11:40 |
arkadaşlar 206 gti hidrolik kutusundan yağ kaçağı var, genelde direksiyonu sağ sola çevirirken müthiş bir yağ sızıyor, biraz araştırmam sebebi sonucunda bunların keçelerinden kaçak oluyomuş genelde. tamir takımı falan dedi ustalar. bu tamir takımını nerden ve nasıl bulacam?
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
Direksiyon kutusunun keçeleri patlamıştır revizyonuda randuman vermez.Tamir takımıda satılmıyor direksiyon tamircileri kendileri uyduruyor bişeyler.Benimle irtibata geçerseniz yardımcı olurum |
|
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle ilgilerinizden dolayı tşkür ederim. ben uşak ilinde ikamet ediyorum, nasıl yaparız peki? komplemi değiştirecez direksiyon kutusunu?fiyatları nerlerdedir onların?
|
|
206 gti 2.0 2000
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
benim de aracımda sürekli bir uğultu oluyor dururken. hatta direksiyonu tam kırdığımda ses artıyor zorlanma sesi çıkarıyor sanırım direksiyon pompasından geliyor bu normalmidir sizce?
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
DİREKSİYON KUTUSUNU DEĞİŞTİRİSEN SORUNUN BİTER. SERVİS ORJİNAL PARÇA FİYATI 1300 TL İŞÇİLİK DAHİL
ÇIKMA ALIRSAN 250-400 ARASI İMKANIN VARSA SIFIR AL DOSTUM YOKSA EFEYİ ARA
|
|
![]() |
|
ALX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Benim direksiyon pompasından da çok ses geliyor. Elektrikli diyorlar, normal. Kontağı açtın mı, selamlıyor ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |