![]() |
|
206 sonradan sunroof |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2010 Saat 02:02 |
Selam...
aracı ilk alırken (3 hafta önce) full + sunroof olsun istedim. sunroof olmadı ama hala aklımnda içimde kaldı. acaba sonradan sunroof yapmaya kalksam, bu orjinallerdeki gibi, olurmu olursa nekadara mal olur bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
![]() ![]() ![]() ![]() |
sunroff olmamasına sewinmen lazım bence çünkü 206 sunrofları çok dandik çok arıza çıkarıyo sonradan açtırmada pek sağlıklı değil yazık günah arabanın tavanını kesmeye gerek yok alınmış bi kere öyle kullan.
Düzenleyen deniz_206 - 13 Kasım 2010 Saat 03:59 |
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende tavsiye etmiyorum. Bozulduğunda çıkma parçasını bulmak zor sıfırlarıda çok pahalı. Sonradan yaptırmada su alacağını sanmıyorum ama satarken sana problem çıkarır.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
bendende hayır aldı..orjinal gibi performans vermez.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
bencede sonradan yapılan birebir tutmaz. örn. benm sun. camı çalınmış önceki sahibinde şu an ki sunroof çıkmacıdan alındı takıldı, açıkken ufak meğilli yollarda tıkırtı yapıyor.
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bende orjinalliği bozma derim
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
2 araba değiştirdim hep hayalimdi 3 . kaldı ozaman
|
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
isteğini anlıyorum ama sonradan pişman olma olasılığın çok yüksek ve bu kadar olumsuz durumu göze almaya gerek yok bence ama tabiyki son karar senin
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hiç gerek yok bence sen o sevdadan vazgeç orjinali gibi olmaz bak oluncada problem bence sen yeni maceralara yelken aç
yol bilgisayarı çelik jant ne bilim ses sistemi falan nacizane tavsiyem
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
orjinali gibi olmaz tavanı kestirmeyede hiç gerek yok
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
eski aracım 106 quiksilver da vardı çok güzel bir özellik sattıktan sonran kıymeti anlaşılıyor.
![]() |
|
![]() |
|
sakin öle bir hata yapma 206 orj sunroof bile mukemmel değilken hiç gerek yok
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
bu ara çok moda oldu sunroof camlarını çalıyorlar benim arabamında çaldılar ve hala taktıramadım. bunuda düşünmek gerekiyor yakında üstümüzdeki donuda çalcaklar abicim.. kapalı garajın varsa ona görede düşünmeni tavsiye ederim bu durumdan sıkıntı çektiğm için belirtmek istedim..
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
boş ver böyle daha iyi bende oldum olası sunroof sevmedşm bana hiçte sağlıklı gelmedi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
ama sunrooflu olanlar dahabi çekiçi olmuyomu araba? içteki keyfi benim gibi sigara içenler için mkemmel zaten. aspiratör gibi çekiyor dumanı. içimde kaldı neyse
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |