![]() |
|
206 sahipleri... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2010 Saat 19:49 |
206 sahibi arkadaşlar aracınızın ön konsolunu ne ile temizliyorsunuz
geçen yıkamacı da bişey sürmüşler Allah yenisinden güzel olmuş ilk alındığındaki gibi ne sürdün dedim parlatııcı dedi kullanan arkadaşlar hangi markalar ve nerelerden alabiliriz ücret nedir bakım sütü falan tercihleriniz ve tavsiyelerinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kuru bez ile temizlerim
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Ben de genelde kimyasal bişey sürmemeye özen gösteriyorum.. Nemli bez ile siliyorum..
Ama parlasın istiyosan SARP diye bi parlatıcı var.. Harika parlatıyor plastik aksamları.. Onun dısında benzinliklerde satılan sütler var, işine yarayabilecek.. Ama dedigim gibi parlasın istiyosan SARP marka olanı al mutlaka..
|
|
![]() |
|
parlamasından ziyade besleyici bi ürün olmalı ki solma yada çatlama yapmasın uzun ömürlü olsun
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Hiç bir şey kullanmamanı tavsiye ederim hafif nemli bez en güzeli.İllaki kullanacam diorsan sarp isimli süt var aksesuracılarda petrollerde bulabilirsin.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
kizilhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1976 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
almadıysan hemen kaç şanzıman 100000 de sorun çıkartıyor benzin düzşmanı şanzımand asonun başladı benim 100 tl benzinle 220 km yaptım hemen kaç hemen hemen.
|
|
206 x line 2004 otomatik benzin bağımlısı
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Turtle Wax F21 Super Protectant isimli ürünü kullanıyorum, gayette memnunum, görenlerden güzel tepkiler alıyorum, tavsiye ederim kesinlikle...
|
|
![]() |
|
heralde yanlış konuya yorum yaptın ![]()
|
|
![]() |
|
bende bakım sütleri var ama çok aman aman parlattığını söylemem kardeşim
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeş sütlü parlatıcı ve yanında parfümlü set var öneririm çatlatma soldurma vb yapmıyor
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
206 içten çekiyom manzarada 206
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |