![]() |
|
206 fever hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
brsckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2010 Saat 12:58 |
arkadaşlar 206 fever da standart olarak bulunan donanımlar nelerdir bilgi verebilir misiniz? bide 2007 model 40000 km de bulunan bir fever için fiyat aralığı ne olmalı sizce
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fever ın çok üst donanımlısını görmedim açıkcası standart bir 206 gibi 2007 40 binde benzinlidir muhtemelen 16-17 bin tl civarı eder. Ama o fiyatların biraz üstüne çıkarsan feline modellerine bakmanı tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
206 Fever donanım olarak çok boş sayılamayacak bir modedir, gerçi çok da dolu sayılmaz yalnız bir x-line, x-design'i filan baz alırsanız, ekstraları vardır. Bildiğim kadarıyla üretildiği yıllarda feeline modeli ile birlikte satışa çıkmıştı, feeline daha donanımlı, fever ise daha az donanımlı versiyon idi. Aracımı aldığım zaman (ağustos 2008) fever almayı düşüyordum fakat peugeot 2009 model 206'lar için versiyon ismi değişikliğine gittiği için Generation isimli Fever'a göre daha donanımsız bir model almak zorunda kalmıştım.
Dediğim gibi 206 modeline göre fever çok da boş bir versiyon sayılmaz. 2. hava yastığı, ön sis farları, arka koltuk başlıkları, direksiyondan kumandalı cd-çalar bu versiyonda mevcut. ABS ise sadece tiptronik versiyonlarda standart idi, manuel şanzımanlarda yoktu, isteğe bağlı alınabiliyor muydu bilmiyorum.
Almayı düşüdüğünüz araç benzinli mi dizel mi, ona göre fiyatları değişecektir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
fever orta sınıf bir pakettir tek LÜX ü alümünyum janttır başkada hiç bir ek özelliği yoktur
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ha bide gövde rengi çıtaları ve yan dikiz aynalarıdır
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Fever'ın standart donanımında alaminyum alaşımlı jant yoktur, bildğimiz standart saç jant ve jant kapağı vardır, ayrıca tampon ve yan çıtalat gövde rengi değil siyahtır.
|
|
![]() |
|
northmoon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı northmoon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
katılıyorum abs yok opsiyonel sis farı 2 hava yastığı direksiyondan kumandalı cd çalar arka koltuk başlıkları standart.alaşım jant yok ne boş nede dolu iyi bir araç bende vardı sattım dizelden korkuma almıştım benzinlisini iyi araba fiyat olarakda arkadaşın dediği gibi 16 17 civarı temizi bulunabilir
|
|
Rüzgar nekadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği sadece tozdur.
Ergin Vonal 1979 Kocaeli 2007 1.4 206 fever |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bence durumun varsa biraz daha üstüne konup feline alınabilir ve mümkünse dizelse tadından yenmez :)))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |