|
partner cd çalar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kahla
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2010 Saat 23:38 |
arkadaşlar aracımda orjinal cd çalar var yanlız bu aralar cd yi çıkartmıyor hep içinde kalıyor yardımcı olursanız sevinirim...
|
|
1-2005 Peugeot partner 1.9 Diesel 71 hp Alp beyaz -
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eğer aracın garantisi yoksa iyi bir oto elektirikçi halleder ama aracının garantisi devam ediyorsa servise git bilgi vermemişsin kaç model olduğunu falan
|
|
GiTaRRa
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lanope doğru söylüyor.bende olsa ben gögüse vurarak o cd alırım ama sen git sevise yada elektronikciye..
Düzenleyen GiTaRRa - 09 Kasım 2010 Saat 02:29 |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
kahla
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mrk etme bende vurdum göğüse ama 3 kez şimdi börünü deldik heralde hiç vermiyo :P
|
|
1-2005 Peugeot partner 1.9 Diesel 71 hp Alp beyaz -
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |