![]() |
|
Kaskolu kaza |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
mettow ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1979 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2010 Saat 18:47 |
|
Arkadaşlar selam, bugün eşim araç ile küçük çağta bir kaza yaptı. Kaskomuz Anadolu Sigorta ile , hem bizim hem karşı tarafın tüm masraflarını karşılanacak.
Anadolu sigortanın anlaşmalı olduğu bir serviste tüm işlemler yapılacak. Daha önce böyle bir kaza ve kasko tecrübem olmadığı için şu an aklıma gelmeyen, şuna dikkat et bunu mutlaka kontrol et gibi bana vereceğiniz tüyolar varsa dinlemeye hazırım :)
|
||
Metin
|
||
![]() |
||
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yetkili servisten başka hiçbir yerde aracını yaptırma kasko ne işe yarar özel de yapılcaksa yetkili servise bırak aracını
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun.
|
||
![]() |
||
|
geçmiş olsun arkadaşımında dediği gibi kesinlikle yetkili servis olsun özel servislerde yaptırma geçmiş olsun
|
||
![]() |
||
arifziyaar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Kasım - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifziyaar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yetkili serviste her hasarlı parça yenisiyle değiştiriliyor.sonra benim gibi satmak isterseniz çıldırırsınız :)) en ufak ezik çizik kaporta parçasını bile degiştiriyolar.Ben tabiki değişmesinden yanayım ancak milletimiz illa çekiçle düzeltilmiş orjinal parçasını istiyor :)
|
||
2006 x-design 206 hdi şeytankırmızı
1980 - beylikdüzü |
||
![]() |
||
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
|
mılletımız mal bızım bende hemen degısılmesınden yanayız ve mılletımız 100.000 km takıntılı aptal ne yazıkkı
araccını kesınlıkle yetkılı servıse verın |
||
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
||
![]() |
||
frt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
|
Avatarındaki resimde bir siyahi var. Milletimiz diye de onlardan bahsediyorsun herhalde. Çünkü TÜRK milleti mal değildir. Aptal da değildir. Toplu bir platformda olduğunuzu unutmayın. Saçmalamayı da bırakın lütfen. (konu açan arkadaşımız bence de servisde yapın, belgeleri de saklayın ilerde sıkıntı çekmezsiniz satarken. + fotoğraflarını da çekin bence bu halinin.) |
||
Diğer fotoğraflar için Google'da " 52 FR 383 " olarak aratabilirsiniz.
|
||
![]() |
||
northmoon ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı northmoon
|
bencede yetkili servisde yaptırın düzeltme bile olsa boya rengini ve kaporta duruşunu orjinala en yakın yetkili servis yapar
|
||
Rüzgar nekadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği sadece tozdur.
Ergin Vonal 1979 Kocaeli 2007 1.4 206 fever |
||
![]() |
||
|
benim araçta kaza yaptı çarpma diye tramerde gözüküyor 6.900 tl satacağım zaman adam aboooooow diyecek sebeb mi serviste yaptırdım ön kaput ,radyatör,bide ön çamurluk orjinaliyle değişti işçilik ve parça iyatı bu ama serviste değilde dışarda yaptırsaydım 1000 tl ye olurdu işte karar senin tabiki servis civataya bile para alıyo yağı suyu şusu busu derken adam tramerden bi bakcak yuhh diyecek işte
|
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
arkadaşlarında dediği gibi mutlaka yetkili serviste yaptırın!
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
yetkılı servıse gotur derım sonra cok ugrasabılırsın bos ver mıllet yok degısmısmıs yok boyalıymıs bunları takma bunlar normal seyler artık boyasız parca degısmemıs araba bulmak zor o zaman gıdıp sıfır araba alacaklar bunları takanlara kıl oluyorum orjınalıyle degısmıs ıste daha ne sasede tavanda cıtalarda bısey yoksa satarken sıkıntı yasamassın fotolarını cek bıde faturları sakla satarken gosterırsın sıkıntı olmaz
|
||
![]() |
||
yaramasyaramas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yaramasyaramas
|
Parça değişmesi genelde büyük kazalarda olur. En azından o şekilde bir kanı var. Küçük kazalarda doğrulur, boyanır takılır. Sen adama sol çamurluk değişti dersen, bu şekilde küçük bi kazada keyfi değiştiğini anlatamazsın. Adam şasiden-direklerden şüphelenir. Çünkü çamurluk değişmesi için yırtılıp doğrulmayacak hale gelmesi gerektiğini , sonrasında kalıcı izler bırakabileceği düşünür.
Şahsi fikrim; ben arabama 3-5 sene daha binerim diyosan çamurluğu değiştirt. Ha bu sene değiştirip üst model alayım, para lazım olabilir gibi düşüncelerin varsa çamurluğu değiştirtme.
|
||
Peugeot 206 Roland Garros 2001 Model 110 HP
Isparta |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Gecmis olsun. Bence ver yetkili servise sonra onlarin aramalarini bekle. Yapsin versinler sen de git sadaka neyim ver.
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
Katılıyorum sana.Arkadaş resmen saçmalamış!! Lütfen seviyeyi bozma,başka bişey demek isterdim ama yeri değil. ve kesinlikle serviste yaptırın.ufak hasarların fotolarını bende çeker,pc ye kaydederim.bence sizde yapın. |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
geçmiş olsun , bencede yetkili servisde yaptırmak en iyisi.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
mettow ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1979 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
|
Yorumlar ve öneriler için teşekkürler arkadaşlar.
|
||
Metin
|
||
![]() |
||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
|
ansamalı servis dedıgı auto kıng mı
|
||
![]() |
||
|
HAYIR PEUGEOT SERVİSİ AMA ANLAŞMALI OLMASI LAZIM O YÜZDEN ANLAŞMALI DİYORUZ YOKSA ANLAŞMALI OLMAK ZORUNDA DEĞİL PEUGEOTLA
|
||
![]() |
||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
ver abicim yetkili servis yorsın. benim renault meganıma park halinde çarptlar, anlaşmalı özel servise götürdüm. daha köü halde aldım diyebilirim. 6 noktada darbe vardı aracta ece karanlığında görmeden aldım imzayıda bastım olan bana oldu valla. parayı alırken iyi yapmaya gelince dışarda yapalım yok öyle iş.
|
||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
||
![]() |
||
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
bu arada bu netbook olayına hala alışamadım tuşlar ufak saçma sapan tuşlara basıyorum
![]() |
||
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |