![]() |
|
Powerbox takılması... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2010 Saat 15:46 |
Bizim milletimizde eskiyi satmaya cok meraklı oldugundan :):) gercı haklılarda aracı sattımı box'uda satabilirler.Ancak motor ömrunden yıyecek mantıgı yanlıs olur fabrikanın tölere ettıgı kısımlardakı stabil rakamlar dahilinde yapılırsa uyguluma bir sıkıntı cıkarmaz istisnalar tabiki olabilir..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en verımlı ıslem elbettekı chıp tunıng. ama malıyetı yuksek ve gerı donusu zor. power box ıse daha verımsız ama gerı donusu kolay ıste. sonuc olarak her ıkısıde motor omrunden yıyecek bunuda unutmamak gerek. profesyonel bırsey yapmak ısteyen yazılımı secer, amatorce bıraz guclendıreyım dıyen ıse power box takar...
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
![]() ![]() ![]() ![]() |
Powerbox denıldıgı gıbı enjektör pompasına araya giriyorsunuz.Ben hic takmadım gercı ama.Almışsınız hayrlı olsun en guzel yanı aracı satarken gerı sokebilrsinz:D:D ancak hic bir zaman chip tuningin yerını tutmaz ne giren havayı hesaplar nede pedal acısını sadece mazot basar o yuzden dıkkatlı olun problem cıkarmasın ..
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
powerboxun çalışma prensibi enjektör basıncını artırarak yüksek performans sağlamaktır. Ayarılıysa orta ayarda kullanılması zarar vermez ama yüksek ayarda sürekli kullanımı motora ciddi zararlar verir. Arkadaşın dediği gibi enjektör pompasının orda soket olması lazım oraya takılıyor.
|
|
![]() |
|
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
![]() ![]() ![]() ![]() |
box ' ın faydasından çok zararı olduğunu duydum ne kadar doğru kullanmadığım için bilmiyorum..ama aracına değer vermeyen yakıt tüketimini önemsemeyen sadece yüksek performans bekleyenlerin kullandığı bişe motorunda ömründen çalıyomuş..bence yazık 308 e ben kıyamam şahsen...chip neden düşünmediniz?
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bıldıgım kadarıyla enjektor pompası soketıne takılıyor olması lazım. enjektor pompasının soketını sokuyorsun ve araya aldıgın parcayı takıyorsun. bazılarının uzerınde ayar secenegıde olabılıyor...
|
|
![]() |
|
taylan43 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
Arkadaşlar dün itibari ile yurtdışından aldığım powerbox'ım elime ulaştı ama nasıl ve nereye takacağımı bulamadım bana yardımcı olabilir misiniz?
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |