![]() |
|
307 Çamurluk Sinyali |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cyprus_xboy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cyprus_xboy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2010 Saat 17:30 |
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizimkiside böyle ama satın almadık varolan çamurluk sinyalini modifiyedeyken boyatmıştık.Aynı böyle olmuştu.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
sende boyatabilirsin kardeş ama varsa satın alırsın
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
cyprus_xboy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cyprus_xboy
orjinal olunca daha sağlıklı olacağını düşündüm pahalı birşey değil zaten 12 stg miş 25 tl ye geliyor çifti 1 çift getirtmemden zararıı olmaz heralde umarım kalitelidirler. bazı arkadaşların cam filmi çektiğini görmüştüm bir süre sonra film üzerinden sökülüyor. dediğiniz gibi boyatmakda uzun ömürlü olabilir ama
![]() |
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
araba siyahsa güzel olur :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cyprus_xboy
araba silver
![]() ![]() |
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
aynı sinyal benim 206 da var. Yurt dışından almıştım. Tükiyede yok siyah tabanlı sinyal, almadan önce araştırmıştım bende.
![]() Düzenleyen berko - 07 Kasım 2010 Saat 19:56 |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
yakışıyomuş ama,206da çok güzel durmuş
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
beyaza yapsak mı :D
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cyprus_xboy
gerçekten çok şık durmuş
![]() ![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Açıklamada Peugeot İçin Olduğu Yazılmamış Bu Sitenin En Cins Yanıda Satıcıya Soru Soramıyorsun O Yüzden Şans İşi Gerçi Çok Uygun Fiyat Verilmiş.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
fiyatı uygun olduğu için aldım, yanında plaka boyama kalemi vs sipariş verdim bakalım gelince nasıl olcak, uymasada fiyatı uygun olduğu için bi sıkıntı çıkmıyacak. deneme yanılma yapacaz bakalım. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |