![]() |
|
307 Çamurluk Sinyali |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cyprus_xboy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cyprus_xboy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2010 Saat 17:30 |
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bizimkiside böyle ama satın almadık varolan çamurluk sinyalini modifiyedeyken boyatmıştık.Aynı böyle olmuştu.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
sende boyatabilirsin kardeş ama varsa satın alırsın
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
cyprus_xboy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cyprus_xboy
orjinal olunca daha sağlıklı olacağını düşündüm pahalı birşey değil zaten 12 stg miş 25 tl ye geliyor çifti 1 çift getirtmemden zararıı olmaz heralde umarım kalitelidirler. bazı arkadaşların cam filmi çektiğini görmüştüm bir süre sonra film üzerinden sökülüyor. dediğiniz gibi boyatmakda uzun ömürlü olabilir ama
![]() |
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
araba siyahsa güzel olur :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cyprus_xboy
araba silver
![]() ![]() |
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
aynı sinyal benim 206 da var. Yurt dışından almıştım. Tükiyede yok siyah tabanlı sinyal, almadan önce araştırmıştım bende.
![]() Düzenleyen berko - 07 Kasım 2010 Saat 19:56 |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
yakışıyomuş ama,206da çok güzel durmuş
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
beyaza yapsak mı :D
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cyprus_xboy
gerçekten çok şık durmuş
![]() ![]() |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Açıklamada Peugeot İçin Olduğu Yazılmamış Bu Sitenin En Cins Yanıda Satıcıya Soru Soramıyorsun O Yüzden Şans İşi Gerçi Çok Uygun Fiyat Verilmiş.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
fiyatı uygun olduğu için aldım, yanında plaka boyama kalemi vs sipariş verdim bakalım gelince nasıl olcak, uymasada fiyatı uygun olduğu için bi sıkıntı çıkmıyacak. deneme yanılma yapacaz bakalım. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |