![]() |
|
ACİL YARDIM,lütfen göz atn |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2010 Saat 13:28 |
merhaba arkadaşlar,az önce acil bir işim için aracıma bindim,ancak çalışmadı ve şu uyarıyı verdi."presence of water in diesel fuel filter" neden kaynaklanabilir? bilgisi olanlar lütfen paylaşsın,üstelik şu an bulunduğum yerde gösterebileceğim herhangi bir ustada yok,ne yapmalıyım?
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mrb kardesım sorun motorınde su var dıyor aldıgın yer motorone su katmıs anladıgım
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
mazot fılterınde su klamıs gıbı enjeksıyon sıstemıne zarar verebılır hıcmı calısmıyor araba
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mazot filtresinde su var akaryakıt aldığın yer araca su katıyor
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
valla arkadaşlar hiç çalşımıyor araba,Ray klubü aradım çekici göndereckler 1 saate kadar.
hep de aynı yerden alırım mazotu aslında shell den ama bilemedim ki
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
depodan mazot numunsei aldır bi numunede mazto aldıgın yerden aldır fişiyle beraber ara shell merkezi ara
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
frt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Yanlışlıkla benzin koymuş olmasınlar? Dikkat ettiniz mi?
|
|
Diğer fotoğraflar için Google'da " 52 FR 383 " olarak aratabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
aslına bakarsanız arac en son 1 hafta önce yakıt aldı,yani benzin olsa bugüne kadar da sıkntı olurdu sanırım,benzin olduğunu sanmıyorum yol yaptı çünkü,ama yakıtta su varsa dediğiniz gibi,masraflı mı olur?kasko masraflarımı karşılar mı?başımı ağrıtırlar mı?
çekiciyi bekliyorum şu anda
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
frt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Shell i de bir arayın bence. Müşteri hizmetleri numarası ;
Ücretsiz Tüketici Hattı: 0 800 261 21 20 Tüketici Danışma Hattı: 444 20 20 |
|
|
|
![]() |
|
teşekkürler frt aldım numaraları..çok sağol..şayet yakıtla ilgili bi sorunsa ne yapmamı önerirsiniz peki?
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
Bir arkadaşım benzinliğe giriyor. 100 lira diyor kart çektirmek için içeri gidiyor, geri geliyor tam biniyor arabaya adam diyor dizeldi dimi? Arabası benzinli he diyor dizeldi! Benzinliğin müdürüne gidiyor diyor benzin dedim mazot koymuşlar. Bugün halledemeyiz diyor adam (akşam saati) nasıl halledemiyorsunuz diyor arkadaşım da. Adam diyor yarın sabah yardımcı oluruz arabayı bırakın burada diyor. Arkadaşım da çıkarıyor telefonunu arabanın pompanın başında fotoğrafını çekiyor. Fişi de alıyor pompacıdan arıyor müşteri hizmetlerini. O gece deposu boşaltılıp, temizlenip araç teslim ediliyor. O ara içerisinde de kiralık araç veriliyor hemen. Bu şekilde bir olay olduğu için müşteri temsilcileriyle görüşmenizde fayda var.
Gerçi 1 hafta olduysa artık ıspatınız biraz zor ama dediğim gibi müşteri hizmetleriyle bir görüşün siz. Onlar yönlendirecektir zaten. |
|
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
ben hep mazotu opetden alırım şimdiye kadar sorun yaşamadım ama bu bayinin yaptığı bişey diye düşünüyorum. umarım kolay bir şekilde hallolur,sonucu yazarsan seviniriz
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
benzin olamaz 1 haftadır yol yapmış araba. sorun ve kafa karıştıranda bu 1 hafta kullandıktan sonra nasıl böyle bir hata veriyor bunu anlayamadım ben. Aracı bir servise yada tamirciye çeektir sorun orda anlaşılacak gibi. Dedkleri gibi mazotta su var gibi duruyor ama 1 hafta sonra arıza yapması ilginç.. geçmiş olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |